Naši solidni na "Hup samitu"

Mladi srpski košarkaši Milenko Tepić, Dragan Labović i Igor Milošević pružili su zapažene partije na tradiconalnoj utakmici "NIKE Hoop Summit", koja je ovog vikenda odigrana u Memfisu. Rezultatom 109:91, mladi tim SAD bio je bolji od "tima sveta" u čijoj je startnoj postavi bio i član Crvene zvezde Igor Milošević, koji je meč završio sa 5 postignutih poena.

0
A- A A+
Mladi srpski košarkaši Milenko Tepić, Dragan Labović i Igor Milošević pružili su zapažene partije na tradiconalnoj utakmici "NIKE Hoop Summit", koja je ovog vikenda odigrana u Memfisu.

Rezultatom 109:91, mladi tim SAD bio je bolji od "tima sveta" u čijoj je startnoj postavi bio i član Crvene zvezde Igor Milošević, koji je meč završio sa 5 postignutih poena.

Najefikasniji u "timu sveta" bio je košarkaš Vojvodine Milenko Tepić sa 16 poena, odličan je bio i Senegalac Muhamed Saer Sene sa 15 i neverovatnih 9 blokada, dok je Dragan Labović ubacio 13 koševa.

Zvezda dana ipak je bio mladi Amerikanac Vejn Elington koji je postigao 31 poen, od čega 21 u prvom poluvremenu.

Milenko Tepić izjavio je posle meča da je ceo dogadjaj bio veliko iskustvo:

"Neobično je kada igraš sa igračima iz toliko različitih zemalja, i još moraš da napraviš tim od njih za samo sedam dana. Dali smo sve od sebe, i nadam se da smo svi naučili nešto što će nam doneti kvalitet u budućnosti.Protivnik je zaista bio odličan".

Ovom pobedom, tim SAD povećao je razliku u ukupnom skoru sa timom sveta na 7:2.Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.