Ubiparip: Vreme je za odlazak

Mladi napadač subotičkog superligaša kaže da je trenutno pravo vreme za njegov transfer u veći klub, ali da ne bi imao ništa protiv i da ostane u Spartaku.

10
A- A A+

Najbolji strelac Spartaka Vojo Ubiparip sa porodicom troši dane zimskog odmora i trudi se da što manje razmišlja o fudbalu. Ipak, odlične igre za "golubove" svrastale su ga među najtraženije doma'e igrače u ovom prelaznom roku.

Za Ubiparipa se interesuje i Partizan, u koji bi 22-godišnji napadač, kako je nedavno i sam rekao, došao peške.

"Pratim sve što se piše ovih dana. Novinari me sele iz jednog u drugi klub. Ne mogu da kažem da mi ne prija sve to, ali trudim se da u vreme odmora što manje razmišljam o fudbalu i da budem u krugu porodice", kaže u intervjuu za "Sportnetwork" Vojo Ubiparip.Fudbaler koji je profesionalnu karijeru započeo u Vojvodini 2006. smatra da je sada pravo vreme da pređe u drugi klub.

"Prijalo bi mi da sada napravim transfer u neki drugi klub. Iza mene je veoma uspešnih godinu i po dana igranja u Superligi za Spartak. Mislim da je sada pravi trenutak da prona]em novi klub. Međutim, i da ne odem nigde, dolazim na pripreme 10. januara", kaže Ubiparip, i priznaje da mu je lepo na severu Srbije.

"I da ostanem u Spartaku biću zadovoljan. Jako mi je lepo u Subotici, grad sam zavoleo, a klub mi je postao druga kuća. Verujem u ljude iz kluba i čekam da me nazovu i kažu šta su odlučili", zaključio je on.

Ubiparip je u jesenjem delu sezone postigao šest golova i trenutno deli peto mesto na listi strelaca.

Do sada je, pored Spartaka, nosio dres Vojvodine (u dva navrata 2006. i 2007.), Borca iz Čačka i ČSK.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti