Juve želi Kolarova, barem do leta

Juventus želi da uz levu aut liniju u drugoj polusezoni igra srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

8
A- A A+

Dolazak Miloša Krasića ispostavio se kao pun pogodak "stere dame", koja sada želi da ispravi grešku od letos i da u Torino dovede još jednog Srbina.

Aleksandar Kolarov nedavno je izjavio da bi karijeru voleo da završi u Crvenoj zvezdi, ali će pre toga možda morati da obuče crno-beli dres. Na njegovu sreću nije reč o Partizanovom već Juventusovom.
Čelnici slavnog kluba iz Torina nadaju se da bi već ove zime mogli da postignu dogovor sa Mančester sitijem i da reprezentativca Srbije dovedu u svoje redove. Planivi Juventusa, prema pisanju italijanskih medija, su da levi bek prvo dođe na pozajmicu, a potom i da otkupe ugovor od "građana".

Kolarov je na kraju prošle sezone prešao iz Lacija u Siti za 16 miliona funti. Još dok je bio član "nebeskoplavih" oko njega su se otimali najjači klubovi u Italiji, ali su na kraju svi izgubili trku sa bogatim Mančester sitijem.

U prvoj polusezoni na Ostrvu Kolarov zbog povrede nije bio u mogućnosti da pokaže sav svoj potencijal. Odigrao je samo osam utakmica, ali i pored toga Roberto Manćini ozbiljno računa na njega u borbi za titulu, samim tim i misija Juventusa smatra se nemogućom.

Kolarov je karijeru počeo u Čukaričkom za koji je igrao u periodu od 2004. do 2006. Sa Banovog Brda preselio se na Karaburmu gde je proveo narednih godinu dana. Za Lacio je odigrao tri sjajne sezone.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.