Pantelić za MONDO: Ne dovodimo strance...

Sportski direktor Vojvodine kaže da ekipa može da se pojača igračem iz inostranstva samo ako neki od petorice stranaca ode.

1
A- A A+

U Vojvodini je za sada mirno. Za Novosađane još nije počeo prelazni rok.

Pronela se vest da će "lale" dovesti argentinskog golgetera iz Širokog Brijega, Huana Manuela Vareu. Wikipedia ga je već preselila u Vojvodinu. Međutim, sportski direktor novosadskog superligaša, Miodrag Pantelić, demantuje dolazak "gaučosa".

"Nije istina", kategoričan je bio Pantelić u razgovoru za MONDO.

"Već imamo petoricu stranaca i ne razmišljamo ni o jednom drugom. Bar dok nekog ne prodamo", jasan je prvi operativac "lala".

Makedonac Danijel Mojsov, Kamerunac Abubakar Oumaru, Gruzijac Georgi Merebašvili, Jao Antvi iz Gane i Nigerijac Naemeka Ađuru su stranci u timu Zorana Milinkovića. Najbliži odlasku je:

"Ađuru... Mada ni za njega nemamo još ništa konkretno".

Jedini fudbaler Vojvodine za koga postoji ponuda je Mario Đurovski.

"On ima zeleno svetlo za odlazak. Razgovarali smo sa predstavnicima grčkog Ergotelisa, ali još nismo pronašli zajednički jezik. Mnogi se raspituju za golmana Željka Brkića i Miroslava Vulićevića, ali sve se za sada završilo na raspitivanju".

Voša ima okvirni plan za prelazni rok.

"Tražimo levog beka... Mada, tu su Dušan Nestorović i Vladan Pavlović", dodao je Pantelić:

"Takođe, ne znamo šta će biti sa Goranom Smiljanićem (prim.aut. pao na doping testu), da li će i koliko biti kažnjen. Želimo i da na proleće damo veću minutažu mladim igračima, Miroslavu Stevanoviću i Aleksandru Kataiju", zaključio je Miodrag Pantelić.

Fudbaleri Vojvodine su na zimskom odmoru, a okupljanje je zakazano za 10. januar. Jesenji deo sezone završili su kao treći u Superligi, sa 32 boda, tri manje od drugoplasirane Zvezde, odnosno osam manje u odnosu na lidera, Partizan.

Voša se plasirala u polufinale Kupa Srbije u kome će se sastati sa Slobodom Point Sevojno.

(MONDO, foto MN Press)

Povezano

Sve vesti