Ne dovodi se Majkon na "o-ruk"

Menadžer brazilskog beka izjavio da se transfer u Real Madrid verovatno neće ostvariti ni u predstojećem prelaznom roku.

1
A- A A+

Proletos najbolji fudbaler sveta na svojoj poziciji, ove jeseni bleda senka tog igrača u situacijama kada ga je bilo na terenu.

Povrede i slaba forma značajno su urušili Majkonov imidž, ali su mediji u Italiji i Španiji opet počeli da ga "sele" u Real. Tamo bi ponovo sarađivao sa Žozeom Murinjom i dobio priliku da se preporodi posle šest meseci za zaborav, počev od Mundijala u Južnoj Africi.

Međutim, menadžer Antonio Kaliendo tvrdi da ništa na tom polju ne može da se dogodi pre juna.

"Ne mogu ništa da tvrdim sa 100 odsto sigurnosti, ali deluje mi jako teško da igrač tog kalibra promeni sredinu u januaru. Za takav transfer su neophodni temeljni pregovori", rekao je Kaliendo za "Marku".

"Retki su primeri kao što je Ronaldinjov. On želi da ode iz Milana jer nema mesta u ekipi. Samo ponekada je moguće završiti krupan posao za kratko vreme".

Nije teško pretpostaviti da Majkon računa na bolji odnos sa novim trenerom, zemljakom Leonardom, nego što ga je imao sa Rafaelom Benitezom.

(MONDO)
Tagovi:

Povezano

  • Dunga oterao Majkona

    2

    Brazilski reprezentativac vraćen kući iz SAD jer je "ozbiljno narušio timsku disciplinu".

Sve vesti