Novi Open ADSL Click paketi

Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove.

15
A- A A+

Novi Open ADSL Click paketi

Telekom Srbije ponudio je korisnicima nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina u upload-u, odnosno brzina slanja sadržaja prema Internetu.

Na taj način, Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Pored toga, od 1. februara smanjena je cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.

Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine - preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.

Isto tako, korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.


Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu.

- Click 6 paket će imati brzinu slanja podataka 1024 kb/s (384 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu od 3.230 dinara

- Click 8 paket će imati brzinu slanja podataka takođe 1024 kb/s (512 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu 3.530 dinara

- Click 16 paket ubuduće će imati brzinu slanja podataka prema Internetu od 1024 kb/s (768 kb/s)** za mesečnu pretplatu u iznosu od 3.825 dinara

Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%.

*Sve cene su bez poreza
**Brojevi u zagradama predstavljaju brzine koje važe do 1. februara 2011. godine

(Telekom Srbija)

Povezano

Sve vesti