ZVEZDA: Ove pripreme su fenomenalne

Igrači Zvezde hvale novog trenera i kažu da sjajno podnose sve napore na pripremama.

7
A- A A+

Fudbaleri Crevene zvezde su po povratku iz Budve dobili dva slobodna dana od stručnog štaba. Mini odmor je završen, a u nedelju su ponovo izašli na pomoćni teren "Marakane". Sredina je priprema i ne bi smelao da bude previše vremena za opuštanje. Taman toliko da se napune baterije za nova iskušenja.

Zvezda je u Crnoj Gori odigrala tri kontrolna meča i ostvarila maksimalan učinak. U Ljutice Bogdana zadovoljni su kako teku pripreme, a posebno se to odnsi na igrače, koji redom ističu da su treninzi sa Robertom Prosinečkim posebni i dosta zanimljviji od uobičajnih.

"Mislim da smo prvi deo priprema, ujedno i najteži fenomenalno odradili. Odigrali smo tri kontrolne utakmice protiv rivala koji nisu za potcenjivanje i sve smo dobili. Uprkos tome što su nam noge bile teške i što smo uložili dosta napora dokazali smo da možemo i da ćemo u nastavku priprema biti još bolji", rekao je Marko Vešović, dok se spremao za prepodnevni trening.

"Svi smo zadovoljni. To se se vidi i po atmosefri i po odnosu trenera prema igračima. Bez pogovora prihvatamo izazove, ondosno zadatke koji se postavljaju ispred nas. Milsim da je za sada sve sjajno, bez ijedne mane", dodao je mladi Crnogorac.Crveno-beli će naredna dva dana raditi u Beogradu, a onda sledi novo putovanje. Ovaj put Zvezdina ekspedicija se seli u Tursku.

"U Antaliji nam ostaje da se još bolje uigramo i spremimo. Igraćemo protiv pet jakih protivnika i očekujem da budemo spremni za nastavk sezone", poručio je Vešović.Pozitivno ramišlja i Darko Lazović.

"Svi smo zadovoljni kako je proteklo deset dana u Budvi. Dobro se radilo, igrali smo prijateljske utakmice i mislim da u Tursku odlazimo zadovoljni".

I on hvali rad hrvatskog stručnjaka.

"Odlično se radi, treninzi su zanimljivi... Sada sledi lakši deo priprema, jer smo kondcioni dobro odradili i očekuje nas više rada sa loptom. Igramo još pet prijateljskih utakmica i mislim da ćemo dobro da se spremimo za nastavak prvenstva", rekao je Lazović.Zvezda u utorak u popodnevim satima putuje u Antaliju gde he očekuje još 15 dana rada i pet kontrolnih utakmica. Sa Zvezdom u Antaliji biće i naš specijalni reporter Nikola Janković.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti