MONDO: Zvezda otpustila Majlsa

Crvena zvezda otpustila američkog krilnog centra Entonija Majlsa.

17
A- A A+

Dan posle poraza od Krke u hali Pionir, koji je svima u crveno belom taboru teško pao, došlo je i do reakcije kluba sa Malog Kalemegdana - otpušten jedan od tri zvezdina Amerikanca i to onaj koji je objektivno najslabije igrao - Entoni Majls.

"Očekivali smo više od Majlsa. On jeste dao doprinos na nekim utakmicama, ali nije konstantno donosio ono što smo od njega očekivali", rekao je kratko za MONDO prvi čovek Crvene zvezde Mirko Pavlović, koji je odluku doneo posle konsultacija sa trenerom Mihajlom Uvalinom.

Mladi stručnjak je posle utakmice sa Krkom na konferenciji za novinare kipteo od besa, zbog odnosa nekih igrača (pre svega stranaca) prema obavezama na terenu.

"Istovremeno, na ovaj način pravimo mesta i sa Savu Lešića, koji je uz Uroša Nikolića u subotu uveče pokazao da uz veliki trud i energiju može da donese kvalitetu naše igre u reketu. Takođe, za 15, 20 dana očekujemo povaratk u ekipu i Strahinje Dragićevića i njima želimo da damo minute. A, Majlsu želimo sve najbolje u nastavku karijere", dodao je Pavlović.

Entoni Majls je imao ugovor do kraja sezone u NLB ligi, a za Zvezdu je odigrao 12 utakmica, uz prosek od skoro sedam poena i četiri skoka, a svoju igru je uglavnom bazirao na šut spolja, ubacivši prosečno i jednu trojku po meču.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti