NBA OL-STAR: Džejms Džons najbolji trojkaš

U takmičenju "Sportski izazovi" najbolji Stef Kari, plejmejker Golden Stejta, tim Atlante trijumfovao u nadmetanju "Zvezde šutiraju".

3
A- A A+

U brzom šutiranju trojki na 60. Ol-star vikendu u Los Anđelesu trijumfovao je bek Majamija Džejms Džons.

Za minut vremena, šutirajući sa pet različitih pozicija, on je u finalnoj seriji osvojio 20 poena, ostavivši iza sebe asove poput Reja Alena i prošlogodišnjeg pobednika Pola Pirsa.

Zvezde Bostona upisali su 18, odnosno 15 poena u finalu.

Osim njih u brzom šutiranju trojki učestvovali su i Kevin Durent (Oklahoma Siti), Danijel Gibson (Klivlend) i Dorel Rajt (Golden Stejt).U takmičenju "Sportski izazovi" najbolji je bio Stefin Kari, plej Golden Stejta. On je u "igrama bez granica", koje obuhvataju polaganje lopte u koš, driblinge oko prepreka, prolaze kroz velike obruče i šut za tri poena, ostvario najbolje vreme u dve runde takmičenja.

Kari je u finalu nadmašio košarkaša Oklahoma Sitija Rasela Vestbruka.Konačno u takmičenju "Zvezde šutiraju" pobedu je odneo tim Atlante u sastavu Al Horford, Koko Miler i Stiv Smit.

U takmičenju u kojem je cilj poentiranje za što kraće vreme sa šest različitih pozicija, Atlanta je u finalu svgla Teksas, koji su činili Dirk Novicki, Ronika Hodžs i Keni Smit.
U zanimljivom takmičenju u kojem za svaki tim nastupaju NBA igrač, košarkašica iz WNBA ekipe i jedan poznati veteran, učestvovali su i Čikago (Tadž Gibson, Ketrin Krejveld, Stiv Ker) i Los Anđeles (Pau Gasol, Tina Tompson, Rik Foks).(MONDO, foto: Guliver/getty images)

Povezano

Sve vesti