Vatreno plave haljine Marijane Mateus

Ona zna dve bitne stvari kada je moda u pitanju - muškarci vole seksi haljine, plava će biti hit boja ovog proleća. Zato je kolekcija Marijane Mateus, prikazana u četvrtak uveče u hotelu "Moskva" u Beogradu, vatreno plava.

8
A- A A+

"Ova kolekcija je inspirisana Francuskom, morem i osmehom“, kaže za MONDO Marijana Mateus, nakon revije u hotelu "Moskva", na kojoj je prikazala kolekciju za proleće/leto 2011.

Moglo bi se reći da se radi o jednoj vatreno plavoj kolekciji u kojoj dominiraju haljine svih dužina, ali samo jednog cilja - da budu primećene.

"Koristila sam svilu, ali i džins, žersej i pamuk u svim nijansama plave. To je boja koja će obeležiti ovu sezonu, ali i koja svakoj ženi dobro stoji, naročito ako se kombinuje sa dobrim raspoloženjem i osmehom“, savetuje Marijana Mateus.

I treba joj verovati, jer ona, po svemu sudeći, zna šta ženu čini neodoljivom. Bez obzira na to što su već nekoliko godina razvedeni, u prvom redu na reviji sedeo je i njen bivši suprug Lotar Mateus, nekada najbolji fudbaler na svetu, bivši trener Partizana, muškarac za kojim mnoge žene uzdišu.

"Ovde sam kao Marijanin prijatelj i kao podrška. Mnogo mi se dopada ova kolekcija. Marijana je maštovit dizajner“, pohvalio je Lotar bivšu suprugu.

OVDE pročitajte šta je još rekao o Marijani, modi, omiljenim dizajnerima i drugim ženama.

Zvezda večeri u "Moskvi“ svakako je bio Lotar Mateus, ali vratimo se Marijaninoj kolekciji. Mini, maksi, golih leđa, dubokog dekoltea, visokog šlica... razne haljine su prikazane, ali sve veoma seksi.

"Htela sam da budu glamurozne, da budu lepršave i vesele, da nikoga ne ostave ravnodušnim“, kaže Marijana i objašnjava da već sutra mogu da se kupe u njenom butiku.

"Osim ovih večernjih modela, uskoro ću predstaviti i tinejdžersku, ’kežual’ liniju, koja će biti namenjena devojkama, ne samo zbog mladalačkog dizajna, već i zbog pristupačnih cena“, najavila je Marijana Mateus.

Šta Marijana podrazumeva pod "pristupačnim cenama"?

"To znači da će devojke za 4.000 dinara moći da biraju mnogo toga lepog za sebe."

(MONDO - tekts: D.T, foto: InfoLink)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.