"Serijski ubica" priznao ubistva tri dečaka

Četrdesetogodišnji Nemac je priznao da je pre deset godina ubio devetogodišnje dete i još dvojicu dečaka godinu dana kasnije.

0
A- A A+

Nemac, čije ime nije objavljeno, je osumnjičen za ubistva i u Francuskoj i u Nemačkoj.

On je priznao je da je ubio dečaka čije je ime Denis (9) 2001. godine, kao i još dvojicu dečaka, od kojih je jedan imao osam, a drugi 11 godina, 2002. godine, preneo je Frans pres.

On je priznao da je zlostavljao "nekoliko" maloletnika, a istražiteljima je, posle pritvaranja u sredu u Hamburgu, kazao da je jednu od žrtava odvezao u Dansku i da je dete sahranio u peščanoj dini na jednoj plaži.

Zvaničnici severno nemačkog okruga Verden saopštili su da je serijski ubica najverovatnije ubio i jednog jedanaestogodišnjeg francuskog dečaka koji je nestao iz kampa na zapadu Francuske u aprilu 2004. godine i čije je telo pronađeno šest sedmica kasnije.

On je glavni osumničeni i za smrt još jednog dečaka, Holanđanina Nikija Ferštapena (11), 1998. godine, iako je odbacio optužbe da je umešan u taj zločin.

Od 1992. do 2004. godine petoro dečaka ubijeno je na sličan način u Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji, dok je, prema medijskim izveštajima, najmanje 40 dece tamo seksualno zlostavljano.

(Tanjug)

Povezano

Sve vesti