SNS: Posle Uskrsa u najžešću političku borbu

Zamenik predsednika Srpske Napredne Stranke (SNS) Aleksandra Vučić poručio je večeras da će šef stranke Tomislav Nikolić uskoro "stati na čelo kolone onih koji žele promene u Srbiji".

0
A- A A+

Nekoliko hiljada pristalica SNS okupilo se večeras ispred Beogradskog KBC (kliničko-bolničkog centra) u Novom Beogradu da bi pozvali Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.Prenoseći poruku Nikolića, Vučić je rekao okupljenima da im on zahvaljuje za podršku i poručuje im da će ih "uskoro voditi do konačne pobede protiv režima Borisa Tadića".

"Zamolio nas je da ga pustimo do Vaskrsa da razmisli o svemu, a onda računajte da će krenuti u najžešći politički obračun sa onima koji su Srbiju uništili i opljačkali", rekao je Vučić.

Zamenik predsednika SNS je rekao da SNS samo traži raspisivanje "malih, običnih izbora" i dodao da je Tomislav Nikolić "pobedio jer je pokazao da političari mogu pošteno da se bore za interes Srbije".

"Vođeni Tomislavom Nikolićem, uskoro ćemo obići svaki grad u zemlji i pokazati da imamo plan kojim ćemo Srbiju izvući iz krize", obećao je Vučić.Okupljeni su uzvikivali "Tomo Srbine, Srbija je uz tebe!", i "Ustala je Srbija!", a Vučić je simpatizere zamolio da na Veliki petak ne vređaju Tadića i ostale državne funkcionere.

Okupljeni su se razišli desetak minuta posle govora Vučića, a potom je uspostavljen saobraćaj Bulevarom Milutina Milankovića.

(Beta)

Povezano

Sve vesti