Ser Aleks nije rekao istinu?

"De Hea neće razmišljati o ponudi Atletika da produži ugovor, ali ni bilo koju ponudu drugog kluba, sve dok se ne završi Evropsko prvenstvo za mlade, 30. juna", rekao je agent mladog golmana Atletiko Madrida.

4
A- A A+

Golman Atletiko Madrida David De Hea negirao je u četvrtak da je postigao dogovor sa Mančester junajtedom i rekao da neće razmišljati o promeni kluba dok se ne završi Evropsko prvenstvo za mlade fudbalere, na kojem će braniti gol Španije.

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je ove nedelje da je njegov klub našao zamenu za Edvina van der Sara koji odlazi u penziju i da je to 20-godišnji De Hea, kojeg je pritom nahvalio.

"De Hea neće razmišljati o ponudi Atletika da produži ugovor, ali ni bilo koju ponudu drugog kluba, sve dok se ne završi Evropsko prvenstvo za mlade, 30. juna", rekao je advokat mladog golmana.

Engleski i španski mediji spekulišu da će za nekoliko nedelja De Hea, ipak, pristati da pređe na Old Traford. Mančester junajted traži zamenu za Edvina van der Sara, koji će na kraju sezone završiti karijeru.

De Hea je ove sezone odigrao 45 utakmica za Atletiko Madrid, a na 24 nije primio gol. Atletiko Madrid je sezonu u Primeri završio na sedmom mestu. De Hea je prošle sezone učestvovao u osvajanju Lige Evropa, posle pobede Atletika nad Fulamom od 2:1 posle produžetaka.

(agencije/MONDO)

Povezano

Sve vesti