MONDO TV: Ona živi u ananasu na dnu mora

Glumica Vladislava Vaca Đorđević već osmu godinu oživljava crtanog junaka Sunđera Boba.

19
A- A A+

Crtani film Sunđer Bob Kockalone je, od kada je 1. maja 1999. godine imao svetsku premijeru, sinhronizovan na 25 različita jezika i gledan je u 170 država.

Da ovaj crtać o energičnom i optimističnom sunđeru koji sa neverovatnom lakoćom upada u nevolje bude popularan i u Srbiji umnogome je svojim glasom doprinela Vladislava Vaca Đorđević.

Istina, decu to ne zanima, za njih Sunđer Bob živi u ananasu u dubinama Tihog okeana u Bikini Botom gradu zajedno sa svojim ljubimcem pužem, Gerijem.

Priča koja sledi je za odrasle, koji vole da znaju "šta se valja iza brda".Osim Sunđera Boba, 37-godišnja glumica je učestvovala i u sinhronizaciji drugih crtanih filmova: Ren i Stimpi, Dora istražuje, Trnavčevići, a pozajmila je glas i princezi Šaridi u predstavi "Aladin na ledu". Osim brojnih reklama i džinglova, snimila je i dva albuma sa grupom Vroom.

Dobitnica nagrade Mali Marulić Split 2010. za najbolju žensku ulogu u predstavi "Lažeš Melita" igrala je u većini beogradskih pozorišta, a trenutno je angažovana u malom pozorištu "Duško Radović" i Ateljeu 212.

Vaca u "Radoviću" igra u predstavama: "Lažeš Melita", "Neke vrlo važne stvari", "Skoro svako može da padne osim Čaplje", "Tinejdž klub - Istine o odrastanju", a u četvrtak 2. juna od 20 časova očekuje je premijera predstave o razvodu "Pola-pola" prema tekstu Milene Bogavac i u režiji Bojane Lazić.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.