MONDO: Eduardo Pašeko dolazi u Partizan!

Eduardo Fererira Abdo Pašeko doći će u sredu u Beograd i postati novi igrač Partizana.

107
A- A A+

Pašeko je došao u Zvezdu. Još jedan Pašeko stiže u Ljutice Bogdana. Ili ipak dolazi u Humsku...

Baš je bilo zbunjujuće ovih dana sa pričama o dvojici Pašeka. Istina je sledeća - tamnoputi ofanzivni vezista Višinijus Pašeko iz Flamenga pojaviće se na pripremama tima Roberta Prosinečkog od prvog dana, a napadač Sao Kaetana (bele puti) Eduardo Fererira Abdo Pašeko doći će u sredu u Beograd kako bi potpisao ugovor sa Partizanom, saznaje MONDO.

Dakle, u narednoj sezoni na "večitom derbiju" udariće Pašeko na Pašeka.

Prema rečima Dejana Ramba Petkovića, crveno-beli nisu ni želeli Pašeka iz Sao Kaetana, poznatijeg po imenu Eduardo.

Partizanov Pašeko, to jest Edmundo, rođen je 22. marta 1987. Prošao je školu Botafoga, a igrao je za Atletiko Mineiro, bio pozajmljen turskom Gacijantepu (2008-09), zatim se vratio u Brazil, bio u Atletiko Parenenseu, Sportu i Sao Kaetanu, za koji je odigrao 55 utakmica i postigao 39 golova. Visok je 187.

Pre Eduarda, igrač Partizana trebalo bi da postane čileanski štoper Karlos Labrin. U crno-belom će igrati kao pozajmljen igrač Palerma i trebalo bi da čini okosnicu odbrane sa još jednim novajlijom, Ivanom Ivanovim.

Pored dolazaka, očekuju se i odlasci iz Humske. Grčki mediji tvrde da će Ljubomir Fejsa početkom nedelje doći u Pirej na potpisivanje ugovora sa Olimpijakosom, na čijoj listi želja se nalazi i mladi napadač Marko Šćepović, ali od tog transfera verovatno neće biti ništa.

(MONDO)
Sve vesti