Ejmin "rijaliti riheb"

Turneja otkazana! Pevačica se i više nego osramotila. Britanski mediji navode da je na binu u Beogradu bukvalno gurnuta i da sa nje nije smela da siđe pre kraja "koncerta", a kako joj je na rehabilitaciji uskoro će da sazna ceo svet.

9
A- A A+

Dokumentarac o Ejmi će snimiti britanska "ITV", a neki od kadrova će biti snimljeni u rehabilitacionom centru u koji je otišla posle debakla u Beogradu.

Stilista poznatih Aleks Foden će "jedan na jedan" pratiti Ejmi, a za to vreme će ih snimati kamere. Za režiju će biti zadužen Džejms Aleksandru.

Snimanje počinje u nedelju i to u rehabilitacionom centru u kom su već boravili i Aleks i Ejmi.

"Biće to surov i direktan osvrt na Ejmin problem sa drogom i alkoholom", rekao je Aleks.Svetski mediji prenose izjave ostalih učesnika festivala u kojima tvrde da su "telohranitelji izgurali Ejmi na binu". Da su prema Ejmi bili surovi u Beogradu smatra i Ana iz benda Zemlja Gruva.

"Britanski mediji su me pogrešno citirali. Ja to nisam videla svojim očima, tako da informacija nije pouzdana. Čula sam od ljudi koji su bili u bekstejdžu da Ejmi nije želela da izađe na scenu, telohranitelji je nisu gurnuli na pozornicu, nego je ona prosto bila u takvom stanju... što su, uostalom, svi videli", rekla je Ana agenciji "Beta".

I pevačicin menadžment je sve demantovao uz obrazloženje da niko Ejmi nije mogao da natera da nastupi, kao i da je u Beograd došla trezna!?

Kakva god da je došla pred publiku je izašla "nacvrcana", a čak je i nekoliko puta, sebi u bradu, promrmljala da ne sme da siđe sa bine...

(MONDO)
Sve vesti