Prosinečki "seče" posle Austrije

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da ne "krati" spisak kandidata za prvi tim posle mini-priprema na Zlatiboru. U Austriju će povesti 29 igrača.

17
A- A A+

Crvena zvezda će od četvrtka, 30. juna, do utorka 19. jula, boraviti u Austriji, prvo u Beču, a potom u Bad Tacmansdorfu, a Prosinečki je odlučio da povede sledeće igrače:

GOLMANI: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski.

DEFANZIVCI: Duško Tošić, Uroš Ćosić, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stevan Reljić, Danijel Mihajlović, Filip Stojković, Nikola Ignjatijević.

VEZISTI: Aval Isah, Darko Lazović, Evandro Goebel, Miloš Dimitrijević, Srđan Mijailović, Kadu Mendeš, Marko Vešović, Goran Čaušić, Milan Jeremić, Savio, Vladan Binić, Vinisius Pašeko.

NAPADAČI: Bruno Mezenga, Andrija Kaluđerović, Aleksandar Jevtić, Kristijan Borha, Slavko Perović, Filip Janković.

Potpuno je jasno da neće svi ovi igrači konkurisati za tim kada dođu prve zvanične utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koje za crveno-bele počinju 28. jula i 4. avgusta, ali je Prosinečki želeo da pruži dodatno vreme svakom pojedincu da ga ubedi u svoje kvalitete.

Ekipa će od 30. juna do 6. jula biti smeštena u Hotelu "Piramida" u Beču, a potom će se preseliti u vazdušnu banju na Alpima, Bad Tamcansdorf, gde će boraviti u Hotelu "Avita".

Crveno-beli će prvi pripremni meč odigrati 2. jula sa trećeligašem iz Austrije, Kolumbijom. Potom, 8. jula, rival će biti takođe austrijski Matersburg, a 16. jula, Zvezda će se sastati sa izraelskim Aštodom. Još nije zvanično zakazana poslednja provera na pripremama, ali će to verovatno biti duel sa jednim od najpopularnijih klubova iz Austrije, Rapidom, u Beču.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Povezano

Sve vesti