Rajković u Hamburgu!

Reprezentativac Srbije Slobodan Rajković potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Hamburgom, saopšteno je u sredu na sajtu bundesligaša.

9
A- A A+

Detalji Rajkovićevog transfera iz Čelsija u Hamburg nisu objavljeni, ali nemački mediji navode da će londonski klub prodajom talentovanog štopera zaraditi oko dva miliona evra.

"Tek sam stigao i ne želim da dajem velika obećanja, ali mogu da obećam da ću uvek pružati maksimum za tim", rekao je Rajković.

Povremeni reprezentativac prešao je u Čelsi kada je imao samo 18 godina, postavši prethodno najskuplji maloletni fudbaler svih vremena (OFK Beograd je za njega dobio 5,2 miliona evra).

Za Čelsi nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu, bio je pozajmljivan holandskim klubovima PSV Ajndhovenu, Tventeu i Viteseu, a ovog leta se našao na pragu prvog tima, međutim, isprečio se problem sa dobijanjem radne dozvole.

Od kada je bivši sportski direktor Čelsija Frank Arnesen u junu došao u Hamburg, taj klub je sa Stamford Bridža doveo čak petoricu fudbalera: Brumu, Mansijena, Torea i Salu.

Hamburg je u prva tri kola Bundes lige osvojio samo jedan bod, a u subotu igra na svom terenu protiv Kelna.

(Beta-AP)

Povezano

Sve vesti