B-link festival od 14. do 20. novembra

Šesti B-link festival posvećen fenomenu novih komunikacija i tehnologija biće održan od 14. do 20. novembra. Ulaz će biti besplatan.

0
A- A A+

B-link festival od 14. do 20. novembra

Beogradska publika imaće priliku da ovu savremenu manifestaciju koja se komunikacijom bavi upravo kroz komunikaciju, prati na četiri lokacije - u galeriji O3one, Ustanovi kulture "Parobrod", Kulturnom centru "Grad" i Domu omladine Beograd.

Blink festival karakteriše komunikacija koja se odvija i otkriva u oba pravca, a organizatori su najavili da će ove godine sve (B)linkovati više nego ikad.

Posetioce očekuju interesantne postavke izložbenog karaktera kao što je, na primer, istorija Intel procesora na kojoj će biti izloženi razni modeli čipova u poslednjih četrdeset godina koliko postoji ova kompanija, a zainteresovani će moći aktivno da učestvuju i u vrlo atraktivnim tribinama - "Steve Jobs (iGod of the iRevolution)", "PayPal u Srbiji", "Kako živeti od open source softvera", "Blogovi - prošlost ili budućnost", "Sociološki fenomeni novih komunikacija" i mnogim drugim.

Detaljan program i više informacija o B-link festivalu možete pronaći OVDE.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti