• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zapevaj i proputuj

Beogradski hor "Branko Cvetković" organizuje audiciju za nove članove.

Hor u okviru Kulturno-umetničkog društva "Branko Cvetković" tokom dana vikenda (19. i 20. novembra od 16 časova) u svojim prostorijama (Miloša Pocerca 10) priređuje audiciju za nove članove, a svi zainteresovani od 16 do 33 godine mogu da se oprobaju, bez obzira da li su pevali u horu ili ne.

"Cilj nam je da privučemo mlade ljude da zavole horsku muziku, da svoje slobodno vreme kvalitetno provedu, da upoznaju druge zanimljive ljude, da se druže, pevaju i putuju. Da im se na drugačiji način približi horska muzika, pravljenjem tematskih koncerta, kao vokalno-scensko delo, gde je ceo hor kostimiran i da kroz i vizuelne efekte dočaramo muziku.", rekla nam je rukovodilac hora Dijana Cvetković i najavila veliki koncert celog KUD za 3. decembar u Dečjem kulturnom centru.

Takođe, horisti "Cvetkovića" već za narednu godinu imaju u planu dva tematska koncerta u Beograd, kao i turneje i nastupi u Srbiji . Već od marta meseca zakazani su nastupi u Beču, Varni i Parizu,a u pripremi su i turneje van Evrope.

Hor "Branko Cvetković" osnovan je u Beogradu 1945. godine. Od početka društvo okuplja mlade entuzijaste koji svojim kreativnim zalaganjem doprinose razvoju kulture i daju značajan doprinos očuvanju tradicionalne srpske muzike kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Za svojih 63 godina rada koncertirajući svuda po svetu , hor je imao tu privilegiju da održi 6.000 koncerata i da ga vidi preko šest miliona gledalaca. Pronoseći ideju srpske tradicionalne i moderne muzike, hor je proputovao kroz: SAD, Veliku Britaniju, Španiju, Francusku, Švajcarsku, Italiju, Belgiju...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE