Puzzle Quest 2

Sa istim sistemom zagonetki kao i njegov prethodnik, Puzzle Quest 2 nas vraća u akciju na najbolji mogući način.

0
A- A A+

Puzzle Quest 2

Naziv: Puzzle Quest 2
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Logičke
Broj igrača: 1


Kada se prvi put sretnete sa igrom Puzzle Quest 2 imaćete utisak da vam je već poznata. Takav utisak se stvara usled toga što se igra u potpunosi bazira na originalu, ali ipak donosi dovoljno unapređenja da bi mogla da dobije "dvojku" u nazivu.

U osnovi, ideja je bila da se elementi lakog RPG naslova iskombinuju sa slagalicom. Ne računajući razne dodatne zadatke, cilj je jednostavno pobediti protivnika. Uglavnom se sve svodi na to da treba da spojite linije lobanja ne biste li napravili štetu suparniku.

U zavisnosti od karaktera koji ste izabrali (ubica, varvarin, templar ili čarobnjak), možete da bacite određene čini na vašeg rivala da biste mu naštetili - ovaj dodatak gejmpleju čini mečeve jako interesantnim i od njih stvara pravi mali rat.

Veliki pomak je napravljen i u drugim elementima, pa imate dosta toga da istražite i otkrijete.

Iako možda nećete biti oduševljeni dijalozima i ponašanjem karaktera, oni su ionako tu da "popune" priču i isprate kakav-takav scenario.

Mada priča za ovaj tip igre i nije potrebna, ipak je lepo primetiti da su se dizajneri potrudili da isprate određene događaje. Nailazićete na tvrđave, boriti se sa demonima i goblinima, sretati razne NPC likove... Sve to će vas naterati da se još više uživite u svet Puzzle Questa.

Ako pak niste zainteresovani da ulate u Story mod, na raspolaganju imate izbor pojedinačnih slagalica. Najbolji rezultati iz oba moda su objedinjeni, pa nećete morati da brinete da se vaš trud tokom igranja misija neće isplatiti.

Sa tehničke strane igra je napredovala, ali ne nešto preterano. Slagalice su doživele promene u vidu krupnijih i lepše dizajniranih mapa i elemenata na njoj (lobanje), i sada imaju nešto bogatiji kolorit.

Ako vam se originalni Puzzle Quest dopao, sigurno ćete uživati u njegovom "nasledniku", koji donosi sasvim dovoljno promena i time opravdava kupovinu. Ako se do sada niste sreli sa ovim žanrom, ovo je odlična prilika da to uradite.

Igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti