Milko Đurovski: Ako Partizanu treba trener...

Legendarni fudbaler izjavio da bi voleo da se oproba kao trener Partizana!

47
A- A A+

Pre 25 godina izazvao je fudbalski potres u tadašnjoj Jugoslaviji. Posle mnogo godina jedan fudbaler Crvene zvezde, i to ne bilo koji, prešao je u redove "večitog rivala" i od 1986. do 1990. sa mnogo uspeha nosio je dres Partizana.

Dve i po decenije kasnije Milko Đurovski mogao bi da izazove novi potres, ne takvih razmera kao onomad, ali, svakako, potres.

U iščekivanju zvanične potvrde Aleksandra Stanojevića da podnosi ostavku na mesto trenera prvog tima Partizana, nezadovoljan zbog smenjivanja Mladena Krstajića sa položaja sportskog direktora i radom čelnih ljudi kluba, u Humskoj rade na obezbeđivanju novog trenerskog imena.

Iako je predsednik kluba Dragan Đurić pre neki dan izjavio da "Partizanu ne treba trener, jer ga ima", informacije medija govore drugačije.

Milko Đurovski je u priči oko povratka u Partizan, ali ne, naravno, kao fudbaler, nego kao trener!

On je to i potvrdio u izjavi "Večernjim novostima".

"Na tu temu se razgovaralo i pre godinu i po, a neke priče postoje i sada. Ukoliko Partizan zameni trenera, veoma sam raspoložen da radim", izjavio je Đurovski
o kojem su Grobari spevali mnoge pesme i čije ime su koristili decenijama unazad da peckaju navijače iz komšiluka.

Posle igračke karijere, Đurovski se posvetio trenerskom poslu. Radio je u nekoliko slovenačkih klubova (Nafta, Drava, Maribor), a poslednjih nekoliko sezona u rodnoj Makedoniji.

Deo navijača Partizana već se izjasnio da ne želi nikoga da vidi na mestu trenera osim Stanojevića, uz uslov da ode kompletna sadašnja uprava.

(MONDO - foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti