Yumsters - neki novi crvići

Klasičan predstavnik žanra u kojem vam je zadatak da grupišete tri ista elementa, samo sa svežim pristupom, Yumsters je igra koja će vam doneti sate i sate zabave.

2
A- A A+

Yumsters - neki novi crvići

Naziv: Yumsters
Izdavač: Herocraft
Format: Mobilni
Žanr: Logičke
Broj igrača: 1


Za samo par godina, kada svi budemo hodali u srebrnim skafanderima, koristeći za prevoz lebdeće skejtbordove, kako bismo se izborili sa gužvom, odnosno kada praktično budemo živeli u Povratku u budućnost 2, sve igre za mobilni telefon će nam izgledati kao primitivni eksperimenti.

Izbor zabave će biti toliko sofisticiran, da će nam budućnost izgledati kao utopija, a danas vrhunske igrice će ličiti na pokušaj deteta da kreira nešto novo.

Jedna od igrica koja će vam verovatno ostati u pozitivnom sećanju i u takvoj budućnosti je Yumsters, proizvod kompanije Herocraft. Ono što igru posebno ističe je upravo njen "vanvremenski" kvalitet.

Iako se sistem igre nije promenio (grupisanje tri ista elementa), sama igra je i dalje veoma zarazna. Elemente čine voćke, a kada ih grupišete pojaviće se crvići koji žive u rupama, da ih pojedu. Svaki crvić se može protezati u bilo kom smeru, sve dok postoje voćke koje su iste boje kao on.

Postoji ipak par pravila koja komplikuju stvar. Ukoliko se na putu crvića nađe "neodgovarajuće" voće crvić neće moći da ga preskoči, što znači da ćete često morati da donesete odluku koje voće prvo da pojedete, jer će se tabla za igru formirati drugačije.

Takođe ćete moći da zamenite pozicije samih crvića, ispuštajući njihove glave u bilo koju drugu rupu i tako im omogućavajući da dosegnu sve delove na mapi.

Kasnije u toku igre postoje bonusi koji ubrzavaju njihovo varenje i Yumstersi će nailaziti na razne vrste štetočina sa kojima će morati da se nose, pogotovo sa insektima koji prete da pokvare voćke. Sve ovo, kao i Yumstersi sa specijalnim sposobnostima (na primer savijanje oko uglova ili detoniranje voćki u neposrednoj blizini na kraju svakog obroka) čine ovu igru naročito zanimljivom.

Ideja za igru je dobra, iako postoji prostor da se još malo unapredi. Ipak, kako stvari stoje, Yumstersi će sigurno naći svoje mesto u istoriji.

Ovu zanimljivu igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti