Čukarički dobija novog vlasnika

Prvoligaš sa Banovog brda na putu je da izađe iz višegodišnje finansijsko-rezultatske krize. Milojević novi trener, stižu i pojačanja.

5
A- A A+

Probleme kruševačkog Napretka rešio je Marko Mišković, a ovih dana trebalo bi da bude otkriveno i ime novog vlasnika Čukaričkog.

Kako piše "Sport", misteriozni finansijer imaće podršku opštine Čukarica, a klub će se zvanično naći u njegovim rukama posle licitacije (najverovatnije 18. februara).

Buduće rukovodstvo već je povuklo neke konkretne poteze - umesto Borislava Raduke za šefa stručnog štaba je postavljen Vladan Milojević, koji je počeo sezonu na klupi Javora.

Ugovoren je dolazak golmana Borivoja Ristića (Novi Pazar) i napadača Asmira Misinija (Inđija), a pominju se nekadašnji golgeter Jagodine Vladimir Đilas, kao i veteran Marko Jovanović (ex-Vojvodina, Banat, Hajduk Kula).

Čukarički je prošle sezone ispao iz Jelen Superlige, osvojivši samo pet bodova iz 30 utakmica.

Usledio je totalni raspad sistema, odlazak kluba u stečaj i nastavak serije loših rezultata u Prvoj ligi Srbije, gde crno-beli opet zauzimaju poslednje mesto na tabeli.

U zoni ispadanja pored Čukaričkog (11 bodova) se nalazi niški Sinđelić (16), kao i bivši superligaši - požarevački Mladi radnik (16) i pomenuti Napredak (17).

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.