Seks koji topi kilograme

Jednom običnom, prosečnom seks sesijom potroši se oko 200 kalorija. Ali ko još želi običan, prosečan seks, naročito nakon ove duge, hladne zime, svih slava i praznika kada se mnogo jelo.

77
A- A A+

Stručnjaci tvrde da se u proseku za pola sata seksa sagori 200 kalorija. To znači da tako topite salce istim tempom, kao i brzim hodom. Ali, može i više. Evo kako da svoje erotske igre podignete na zaista visok nivo.

Ekstradinamična uvertira
Obogatite predigru dinamičnim elementima vežbanja. Pojedini stručnjaci preporučuju striptiz koji će vas oboje ispuniti visokim nabojem. Plesne pokrete kombinujte sa vežbama: dok partneru okrećete leđa lagano idite u čučanj, a zagrevajte se i razgibavajte mrdanjem kukova i istezanjem nogu.

Akcija na nogama
Poze koje zahtevaju najviše energije su one kada stojite, ali s obyirom na to da nisu lake za sporovođenje probajte sledeće: neka on sedne na stolicu, a ona u njegovo krilo, okrenuti licem ka njemu, a nogama oslonjenim o pod, kako bi mogli da se izdiže i seda.

Tai-či seks
Razmišljajući o kombinovanju seksa i vežbe, neizbežno pada na pamet i joga. Gotovo je nemoguće isprobavati sve one položaje na seansi joge, a ne pomisliti - ovo bi bilo sjajno uraditi u krevetu. Sasvim je prirodno što je u jednom trenutku došlo do prožimanja Kama Sutre i hatha joge. I jedno i drugo dolaze iz Indije i teže ekstremnoj savitljivosti, piše "Kosmopoliten" (Cosmopolitan).

Probajte pozu "luk" koja nije previše teška. Žena treba da legne na leđa nogu raširenih i savijenih u kolenima, a muškarac da klekne između njih. Njeni kukovi treba da budu odignuti od kreveta. Njemu će ova poza pružiti superduboku penetraciju, a njoj mogućnost da i prilikom seksa zateže mišiće zadnjice.

Čučni i...
Čučnjevi nisu rezervisani samo za teretanu. Umesto da ona klekne na njega, može da ga opkorači čvrsto se oslanjajući stopalima na krevet, pa se tako spušta na partnera. Ova poza je savršena ne samo zato što zahteva mnogo mišića, već i zato što omogućava i da odložite vrhunac i da ga ubrzate.

Duuugooo vođenje ljubavi
Još jedan od načina da povećate potrošnju kalorija je da produžite seks-seanse. I to znatno. Jer ako uobičajenom akcijom sagorite 200 kalorija, duplo dužom biste mogle da duplirate i potrošnju kalorija - i užitak. Ima zagovornika metode odlaganja orgazma. Svaki put kada dođete nadomak vrhunca, "smanjite doživljaj".

(MONDO)
Sve vesti