Palma: Posao svima do 2015.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da će njegova koalicija na izborima u Jagodini osvojiti 70 odsto glasova i da će u tom gradu do 2015. godine bez posla biti samo oni koji neće da rade

0
A- A A+

Do tada će "svi nezaposleni biti zaposleni", rekao je Marković.

Marković je novinarima u Jagodini rekao i da će posle lokalnih izbora zakazanih za 6. maj pozvati u vlast sve stranke koje su prešle cenzus.

Koalicija "Dragan Marković Palma: Jedinstvena Srbija-Socijalistička partija Srbije-Partija ujedinjenih penzionera Srbije" predala je u Jagodini Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za lokalne izbore.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da očekuje da će ta koalicija u Jagodini osvojiti više od 70 odsto glasova i najavio da će posle izbora pozvati u vlast sve stranke koje su prešle cenzus.

Marković je rekao da će u Jagodini do 2015. godine bez posla biti samo oni koji ne žele da rade i da će "svi nezaposleni biti zaposleni".

"Jagodina je 2004. godine imala budžet od pet miliona evra, a 2011.
godina je završena sa direktnim i indirektnim prilivima od 25 miliona evra. Građani dobro znaju šta je ova koalicija do sada sve uradila, a od maja ćemo se boriti za nova radna mesta. Tako će u italijanskoj fabrici, koja počinje da se gradi 22. marta, biti zaposleno 520 radnika", rekao je Marković.

Marković je naveo i da će biti nastavljeni socijalni program i borba protiv bele kuge.

"U kampanji nećemo nikoga da napadamo jer ćemo prvo davati izveštaj o radu. Iza nas postoje dela, a iza drugih samo obećanja. Vodili smo računa da naši kandidati za odbornike budu u radnom odnosu i njihova biografija biće poznata svakom biraču", rekao je Marković.

Ta koalicija je prva u Jagodini predala listu, pa će na izbornom listiću biti pod rednim brojem jedan.

Na listi JS-SPS-PUPS u Jagodini je 31 kandidat za odbornika.

(Beta)

Povezano

Sve vesti