Dijara: Biće golova...ako Bog da

Senegalac zadovoljan što ponovo postiže golove i pred derbi sa Zvezdom kaže: "Vreme je da ga opet dam. Ako Gospod Bog dozvoli".

38
A- A A+

Lamin Dijara je uvek spreman za šalu. Pogotovo kad igra dobro i postigne gol. U meču protiv Jagodine u subotu dao je dva, što je izmamilo osmeh na njegovo lice.

Navijači Partizana uvek se uzdaju se u sposobnosti veštog golgetera pogotovo u duelima sa Crvenom zvezdom. A približio se prvi, od tri koliko će ovog proleća biti megdana "večitih rivala".

"Mnogo sam srećan zbog golova, pogotovo pred pred. To je mi daje još jedan veliki motiv pred duel sa Crvenom zvezdom. Dugo nisam dao gol u derbiju, nadam se da ću postići u sredu., ako Bog da. Moramo da molimo Gospoda Boga, on daje, on i uzima", rekao je Dijara posle trijumfa crno-belih nad Jagodinom.

Tokom proteklog prelaznog roka, bilo je priče da će Dijara ponovo napustiti Partizan. Međutim, on je izrazio želju da ostane, naporno je radio.

"Ne znam koliko sam golova dao Zvezdi, ali znam da u poslednje dve utakmice nisam. Vreme je da ga dam, samo se vi molite za mene", nasmejao je Senegalac novinare.

Još jedan igrač je sa dva gola obeležio trijumf nad Jagodinom. Saša Ilić, ikona Partizana, dao je dva gola. Ali ,e bilo kakva. Oba su bila van 16 metara.

"Dao sam mnogo golova u karijeri, nekada po dva, po tri, ali siguran sam da nikad do sada nisam postigao dva gola van 16 metara na jednoj utakmici. Šut nije moja jača strana i mnogi su mi zamerali, pogotovo treneri, što više ne šutiram. Imao sam sreću da iz dva šuta dam dva gola. Najbitnija je dobra ekipe igra pred duel sa Crvenom zvezdom", rekao je Ilić.(MONDO - foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti