Pauljević: Partizan moja jedina želja

Novi desni bek šampiona na promociji u Humskoj istakao da je zahtevao da dođe u Partizan. "Predsedniku Hajduka Zoranu Osmajiću rekao sam da mi je to jedina želja".

30
A- A A+

Branko Pauljević, kako je i najavljeno, postao je novi igrač Partizana. Doskorašnji igrač Hajduka iz Kule potpisao je četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Pauljevića je javnosti predstavio sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

"Posebno mi je zadovoljstvo da predstavim prvo i, verujem, pravo pojačanje. Ljudi iz Partizana su temeljno ispratili igre Branka Pauljevića u Hajduku u prethodnom periodu i od skauting službe dobili smo preporuke za njega. Osobine koje ima su vanserijske, nadam se da je u Hajduku pokazao samo deo potencijala i da će u Partizanu kvalitet podići na viši nivo. Možda čak i dostići nivo za reprezentaciju", rekao je Tumbaković.

Hitronogi bek bio je presrećan posle stavljanja parafa na ugovor sa crno-belima.

"Ostvario mi se san koji sanjam od malih nogu, a to je da obučem dres Partizana. Potrudiću se da pružim maksimum", počeo je Pauljević, a nastavio Tumbaković:

"To od tebe i očekujemo"..U Kuli je pokazao neverovatnu brzinu. Izmereno je da iz zaleta može da pretrči 100 metara za 10, 4 sekunde.

"U pitanju je genetika. Tata mi je mnogo brz", dodao je Pauljević.

Pre nego što se pojavila priča da će doći u Partizan, u medijima se pojavila informacija da je za njega zainteresovana i Crvena zvezda.

"Kada sam razgovarao sa predsednikom Hajduka rekao sam mu da je moja želja Partizan. Nedavno me je obradovao, kada mi je rekao da dolazim ovde".

Pauljević je zadužio dres sa brojem "19", a konkurenciju za mesto u prvom timu imaće u dvojici desnih bekova - Aleksandru Miljkoviću i Nikoli Aksentijeviću. Međutim, on može da igra i kao krilo.

"Igrao sam i na toj poziciji. Bio sam u špicu i bočno u vezi, dok me trener Dragoljub Bekvalac nije vratio na beka", završio je Pauljević.

Tumbaković ne misli da je dovođenje trećeg desnog beka "nagomilavanje" igrača na toj poziciji.

"Nijedan dobar igrač ne može da bude višak, za takve uvek ima mesta. Ostalo je stvar trenera koju će mu poziciju namenuti", zaključio je sportski direktor Partizana.

(R.J. - M.Š. - MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.