Survivor: Vlada preživeo zbog Ave!

Drama u finalu! Publika i Ava odredili pobednika rijalitija Survivor - Vladu Vuksanovića!

96
A- A A+

To što ste mislili da Veliko veće ima neku moć, prevarili ste se! Veliko veće je isti broj glasova raspodelilo između Milana i Vlade, a onda je na scenu nastupila Ava Karabatić i proglasila pobednika!

Pobednik VIP Survivora, jedini preživeli je Vlada Vuksanović, koji je ovu titulu i ček na 50.000 evra dobio zahvaljujući Avi koju je publika proglasila za favorita. Maneken iz Beograda i najmlađi učesnik Survivora je dobio glasove od Ognjena, Martine, Ave (naravno, i to dva puta), Radovana i Kristine, ali svi ti njegovi glasovi su "nestali" onog trenutka kada su voditelji isti broj glasova izbrojali i kod Milana.Na njegovu sreću, publika je zavolela devojku koja je tokom boravka na Kostariki zavolela njega. Avu, koja je vrištala od sreće, što zbog sebe, što zbog Vlade, što zbog činjenice da je upravo ona "prelomila" i postala zvezda finalne večeri.

"Prezadovoljan sam, ovakvo finale nisam očekivao!", rekao je pobednik, a na pitanje kako će se zahvaliti Avi, kaže da ne zna. "Ići ćemo svi večeras u provod, nije bitno ko je glasao, ko nije. U svakom slučaju, hvala joj od srca!".

Sebastian, Milan, Vlada i Nikola, finalisti regionalnog VIP Survivora, imali su poslednju borbu u subotu uveče u studiju Prve televizije. Igra se sastojala od sedenja i čekanja da bivši saplemenici poslednji put napišu nečije ime na papiru. Iako zvuči kao najlakša igra do sada, ulog je bio najveći, čime je ova igra izgledala kao najbrutalnija od svih koje su odigrali.

U studiju su se pojavili čisti i mirišljavi i "kao jedan" otkrili da im je od svog tog pakla kroz koji su prošli, najteže pala borba sa ljudima. "Međuljudski odnosi su bili najteža stavka", rekao je Vlada, a potvrdili ostali. Ipak, svi bi se opet vratili…, pa čak i posle poslednjeg Plemenca na kojem se konačno sve raščistilo...

"Odbačeni" su dobili priliku da ih "rešetaju" poslednji put, pa smo tako mogli da čujemo Sebastiana koji ponavlja rečenicu "ženama nije mesto u finalu", Jelenu Maćić koja tvrdi da se Nikola "došlepao" do finala jer se držao Kristine, ali i Žareta i Avu, koji su Survivor ipak shvatili kao igru, a ne golo preživljavanje.

"Ko je spreman da potroši 15.000 evra od nagrade na neki izlazak večeras, dajem glas"
, prodavao se Žare, dok je Avu interesovalo samo šta finalisti misle o njoj."Sanjam te svako veče", rekao je Nikola, dok joj je njen Vlada uputio poslednji kompliment - "Ti si jedinstvena". I isplatilo mu se laskanje!

Malo više od njih, briljirao je Neven.

"Sebastiane, sećaš se onog našeg dodirivanja u ragbiju…čuo sam da si se zabrinuo zbog kokosa koji me je pogodio u prepone, pa samo želim da znaš da sve radi, i ako želiš da me odvedeš na neko romantično putovanje…". Odbio je...

Bez tajnog imuniteta, igrači su se preznojavali čekajući epilog glasanja, bez ikakve mogućnosti da učine nešto. Jedina razlika je bila ta što se ovoga puta nakon čitanja imena nisu gasile baklje, već ispisivao ček na 50.000 evra. A, onda šok!

Nikolino ime je pročitano dva puta (za njega su glasali Aleks i Neven, ne Kristina!), a Sebastianovo nijednom. Iako nam se to činilo kao šok, trka između Milana i Vlade nas je do samog šokantnog kraja ostavila bez daha!

U mnogo čemu nas je ovaj Survivor iznenadio...

Kada su kročili na tle Kostarike sačekao ih je vudu ritual kojim su ih starosedeoci terali iz svog raja, a sada, tri televizijska meseca kasnije, četiri najjača i najspremnija takmičara borila su se protiv "urokljivih pogleda" i mišljenja svojih starih saplemenika i ovde u civilizaciji.

Jeli su mlevene svinjske iznutrice, trpeli udare kokosa u međunožje, "ginuli" testirajući fizičku snagu, zaradili "Plejboj" diskvalifikaciju, a na kraju, zaboravljajući na glad i opasnost koja vreba iz džungle i davljenje na samom startu rijalitija, morali da se bore sa unutrašnjim nemirima i spletkarenjima "onih iz Boruke i Matamba".Sve je to sada za njima, a oni, iako istuširani, obrijani i našminkani, potvrdili su i ovde, na "betonu" da se mišljanja ne menjaju i da "ona" - "koliko ljudi, toliko ćudi" važi na bilo kom kraju sveta i predstavlja i epilog glasanja finalne večeri Survivora.

Kada smo vas pre tri meseca "zamolili" da upoznate učesnike "jugoslovenskog rijalitija", ostavljali ste komentare "ko je ovde VIP?".

Kako je vreme prolazilo "mrzeli ste" Kristinu i Ognjena zbog taktike i grubosti, smejali se Avinim izlivima poetske inspiracije, hvalili Milanovu čovečnost i Sebastianovu žeđ za pobedom. Sada, tri meseca kasnije, kada ste sami izabrali svoje favorite, šta mislite o poslednjoj odluci donešenoj na Plemenskom savetu?(MONDO)

Povezano

Sve vesti