Ana za MONDO: Ziki i ja - par za medalju

Sa srpskom teniserkom pričali smo o očekivanjima na predstojećim Olimpijskim igrama i Vimbldonu, dublu sa Nenadom Zimonjićem, koga bi volela da sretne od sportista i za koga će navijati u Londonu.

13
A- A A+

Ana za MONDO: Ziki i ja - par za medalju Foto: MONDO - Petar Stojanović (foto: Petar Stojanović - MONDO)

Ambasador Unicefa Ana Ivanović je u sredu u Beogradu promovisala duh olimpizma u borbi protiv nasilja u školama razgovarajući sa osnovcima i srednjoškolcima koji učestvuju u programu Škola bez nasilja, koji podržava i Telekom Srbija.

Srpska teniserka je sa đacima razgovarala o značaju negovanja olimpijskih vrednosti i duha, kako u sportu tako I u životu, o međusobnom poštovanju u prijateljstvu.

A očekivanjima od predstojećih Olimijskih igara koje krajem jula počinju u Londonu trenutno 14. teniserka sveta je govorila i u intervju za MONDO.

S obzirom da je pre četiri godine zbog povrede palca tada aktuelna šampionka Rolan Garosa i liderka WTA liste morala da odustane od olimpijskog teniskog turnira u Pekingu, Ani Ivanović bi praktično Igre u Londonu trebalo da budu prve.

Ističe da je samo učešće na ovom takmičenju i reprezentovanjeSrbije velika čast za svakoga i da je to nešto što se nikada ne zaboravlja, a da kao i ostali sportisti želi da osvoji medalju. Posebno se raduje što će igrati dubl sa Nenadom Zimonjićem i veruje da njih dvoje imaju velike šanse za medalju.

Pogledajte video intervju.



(MONDO)
Sve vesti