Hezonja: Partizan mi draži od Cibone i Barse

Perspektivni hrvatski junior priznaje da bi najviše voleo da karijeru nastavi u crno-belom dresu. "Takve navijače nema niko, bio bi to dobar potez za mene". Ne bi ga interesovali negativni komentari.

45
A- A A+

Mladi igrači širom Evrope javno priznaju da sanjaju crno-beli dres i nastup u Evroligi pred krcatim "Pioniru".

Novi košarkaš Partizana mt:s Leo Vesterman priznao je da već uči pesme navijača šampiona Srbije, a rado bi mu se pridružio i Mario Hezonja (17 godina, 198 cm), košarkaš Zagreba i želja crno-belih u aktuelnom prelaznom roku.

"Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barselona, klubovi iz Grčke, Turske... Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone. Takve navijače nema niko. Kad dođu, daješ 300 odsto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene", izjavio je za hrvatski portal 24sata.hr.

Ne interesuju ga eventualne osude tog poteza u Hrvatskoj.

"Verovatno bi mi zamerili, ali to me zaista ne zanima. Tu nas svi otpisuju, misle da znaju sve, a ne znaju ništa. Svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi", dodao je jedan od najtalentovanijih evropskih igrača u svojoj generaciji i predvodnik hrvatske reprezentacije do 17 godina, bronzane na minulom Svetskom prvenstvu.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti