Marko Milošević je teško bolestan

Marko Milošević se neće vraćati u Srbiju i teško je bolestan, tvrdi njegova supruga Milica Gajić u ekskluzivnoj izjavi Mihajlu Medenici novinaru "Pressa".

0
A- A A+

"Marko se sigurno neće vratiti u Srbiju, niti je ikada u ovih 12 godina pomišljao na to", tvrdi supruga Marka Miloševića, sina pokojnog predsednika Srbije, koji već godinama živi u Rusiji.

Milica Gajić, koja sa njenim i Markovim sinom i dalje živi u Požarevcu nije želela da komentariše namere i stavove njene svekrve Mirjane Marković:

"U Mirino ime ne želim da govoriom, ali što se mog muža tiče, to mogu odgovorno da tvrdim, jer znam za njegov deciditrani stav - nikad više u Srbiju", kaže Milica, koja je pristala na razgovor sa novinarem "Pressa", ali ne i na fotografisanje, jer, kako kaže, želi da je narod zaboravi.

"Naravno da sam u kontaktu sa mužem. Iako nismo zajedno imamo divan odnos i naravno da razgovaramo o svemu.

Međutim, ono što se ne zna, ili ne želi da se zna jeste da je Marko teško bolestan i da ne živi životom ni nalik onom kako se ovde pretpostavlja, piše i priča!

Trenutno, kažem vodi bitku protiv jako ozbiljne bolesti i ona je, uz sve ostalo što mu se ovih godina tovarilo na leđa, presudan faktor za njegovu odluku da se zaista nikada ne vrati u Srbiju!


Naravno deo svega je i ogorčenje zbog hajke na njegovu porodicu i onoga što mu se dogodilo ocu i kako se država ponela prema njemu...

Možete i ne morate da mi verujete, ali Marko nije ni nalik onome kako su ga predstavljali. Često je znao da mi kaže kako bi bio mnogo srećniji kao sin bankara, nego predsednika države..." kaže Milica Gajić koja sa sinom Markom živi u kući sa pogledom na baštu u kojoj je grob Slobodana Miloševića.

(MONDO)


Sve vesti