• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve tužbe u Pozorištu na Terazijama

Sindikat zaposlenih Pozorišta na Terazijama podneo danas Prvom osnovnom javnom tužilaštvu dokaze protiv direktora Mihajla Vukobratovića.

Nakon što su izneli niz optužbi na račun poslovanja aktuelnog direktora i izrazili nezadovoljstvo zbog tretmana koji imaju u pozorištu, zaposleni su odlučili da podnesu i krivičnu prijavu protiv Vukobratovića.

Direktor Pozorišta na Terazijama u međuvremenu se oglasio i izjavio da su podaci koje su zaposleni u pozorištu izneli o njemu "poluistine, insinuacije, konstrukcije i rekla - kazala".

Sa obrazloženjem da se direktor na perfidan načim meša u sindikalni rad i pokušava da opstruiše njegovo delovanje, Reprezentativni sindikat Pozorišta na Terazijama podneo je danas dokaze Prvom osnovnom javnom tužilaštvu protiv Vukobratovića.

"Tužilaštvu smo se obratili radi utvđivanja da li je došlo do izvršenja krivičnog dela od strane Mihajla Vukobratovića, a u nadi da će gradonačelnik dragan Đilas ipak prvi reagovati i rešiti goruću situaciju u našoj Kući", kaže se u saopštenju za medije Reperezentativnog sindikata.

Reprezentativni sindikat podržao je i Sindikat muzičkih umetnika pozorišta na Terazijama.

Nakon eskalacije nezadovoljstva zaposlenih u ustanovama kulture u Beogradu, nedavno se oglasio i gradonečelnik Dragan Đilas koji je najavio bolne, ali delotvorne reforme.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ne(srećko)

Kakva je ovo sindikalna budalaština?! Od kada je posao sindikata da se bavi budžetskom inspekcijom, problemima repertoara ili bilo čega izvan kolektivnog ugovora? Potom, šta je to 'reprezentativan' sindikat? Postoji li i 'nereprezentativan'? Šta je sa peticijom kojom su se od saopštenja sindikata ogradili gotovo svi glumci i balet? Navikli na samoupravljanje pa hoće da gospodare sa nižom muzičkom školom...

SERIJE