Klitoris - uputstvo za "upotrebu"

Ako bismo vam rekli da postoji način da svaka žena garantovano "prede" u vašim rukama, šta biste pomislili? Možda mislite da je nekoliko poljubaca i pogled na vaš ponos sve što je potrebno za to, ali onda gubite iz vida najvažnije...

60
A- A A+

Žensko telo ima toliko erogenih zona da ponekad može biti komplikovano snaći se na mapi zadovoljstva. O G-tački već sigurno imate neku predstavu, ali nauka se još dvoumi da li ona stvarno postoji ili je u pitanju mit star koliko i civilizacija. Sada neće biti reči o tome, već o najvažnijih nekoliko kvadratnih milimetara - klitorisu.

Ako tu ne omanete, vaš prvi zajednički seks sigurno neće biti i poslednji. Evo šta treba da znate...

U slučaju da vam je potrebno da malo osvežite pamćenje, evo osnovnih činjenica. Klitoris je mali organ koji liči na pupoljak, smešten tik iznad ulaza u vaginu, na vrhu unutrašnjih usmina. Njegov oblik i veličina mogu se razlikovati, ali svaka žena ga ima i nijedna neće ostati ravnodušna ako mu ukažete malo pažnje, jer je klitoris u neku ruku sličan penisu - prepun nervnih završetaka, a kad je ona uzbuđena i on kao da malo poraste. I još nešto, većina žena teško će postići orgazam bez stimulacije klitorisa, penetracija sama po sebi za to najčešće nije dovoljna.

Za žene je seksualna stimulacija u velikoj meri pitanje cerebralne aktivnosti, što znači da požuda kreće iz mozga. Čak i ako u vezi još niste stigli do "prljavih" razgovora, malo šaputanja između poljubaca o tome šta planirate da joj radite nikad nije na odmet. Što je više uzbudite pre nego što odeća počne da pada, to bolje za oboje.

Kad smo to rešili, vreme je za manuelnu stimulaciju. Vaši prsti su vaše najbolje oružje (ili skoro najbolje, ali o jeziku malo kasnije). Ipak, muškarac koji zna šta radi nikad se neće "ustremiti" pravo na klitoris. Krenite od unutrašnje strane njenih butina, penjite se naviše, milujte područje sa obe strane klitorisa, nežno i pažljivo. Mnogim ženama je direktan pritisak na klitoris neprijatan. Zato su pravo rešenje pažljivi, kružni, dodiri u toj zoni. Pošto je cela ta regija protkana nervnim završecima, po njenim reakcijama znaćete da li ste na pravom putu. Većini žena nežni dodiri su dovoljni, a i ako želi više, neće odoleti da vam to i ne kaže, tako da, ako se bavite klitorisom - dobijate kako god okrenete.

Ako ste raspoloženi za oralni seks, još bolje, na kolena onda. Stimulacija klitorisa usnama i jezikom obično je prečica do orgazma od kojeg klecaju kolena. Ali i ovde budite pažljivi. Malo nežnog sisanja je ok, ali pazite da ne preterate, pošto je to područje ipak veoma osetljivo.

Kako uzbuđenje raste, možda ćete poželeti da u igru uključite i penis, pošto tokom same penetracije on ne dolazi baš u direktan kontakt sa klitorisom. Možete da pokušate da klizite preko klitorisa dok vaša partnerka leži sa skupljenim nogama, a vi ste u položaju u kojem vam se karlice dodiruju... Pomeranje napred i nazad u tom položaju omogućava direktan kontakt penisa i njenih stidnih usmina, ali i klitorisa. Tako ćete oboje uživati, ali pazite da se zaustavite na vreme, ako želite i penetraciju, pošto vas ovo oboje može dovesti do orgazma prilično brzo, piše portal AskMen.

I ne zaboravite da će zadovoljna žena biti mnogo više raspoložena da se pobrine da i vi budete zadovoljni, a to je opet situacija u kojoj ste oboje na dobitku, što vam sigurno i jeste cilj.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti