Brat Mika Džegera u Beogradu

Gost novinara Ivana Ivačkovića na današnjoj promociji dopunjenog izdanja studije "Roligstonsi umetnost pobune" bio je Kris Džeger, rođeni brat Mika Džegera.

1
A- A A+

Britanski ambasador u Beogradu Majkl Devenport organizovao je u četvrtak u svojoj rezidenciji promociju novog izdanja knjige novinara Ivana Ivačkovića "The Rolling Stones: Umetnost pobune".

Prijemu je, kao specijalni gost, prisustvovao i Kris Džeger, mladji brat pevača Rolingstonsa Mika Džegera, koji se i sam bavi muzikom, kao i novinarstvom i pozorištem.

Ambasador je izrazio zahvalnost zbog interesovanja za britansku kulturu i podsetio da ova knjiga svoje novo izdanje doživljava u isto vreme kada "Stonsi" obeležavaju 50 godina postojanja.

Devenport je dodao da Ujedinjeno Kraljevstvo ove godine obeležava nekoliko jubileja, uključujući i kraljičin dijamantski jubilej.

On je Džegeru poželeo dobrodošlicu, nazvavši ga "ambasadorom Rolingstonsa".

Kris Džeger će se nekoliko dana zadržati u Beogradu.

Ivačković je ispričao da je sa bratom slavnog Džegera mesecima dogovarao dolazak u Srbiju.

"Postoji ideja da moja knjiga bude prevedena na engleski, ali to je za sad još uvek u pregovorima, ukoliko bi se našao zainteresovan inostrani izdavač. Ono što je sigurno jeste to da će kopiju knjige Kris odneti i Miku Džegeru", izjavio je Ivačković.

(Beta-MONDO)
Sve vesti