MONDO intervju: Marija Karan

Glumica Marija Karan priključila se ekipi druge sezone serije "Budva na pjenu od mora", a u intervjuu za MONDO je otkrila kakve utiske nosi iz Crne Gore i šta publika može da očekuje od nove sezone.

6
A- A A+

Novih 12 epizoda serije "Budva na pjenu od mora", koja se snimala na crnogorskom primorju i u Podgorici, biće, prema rečima, glumca Mime Karadžića, "još žešće nego ranije".

Glumačkoj ekipi serije koju režira Milan Karadžić pridružila se i glumica Marija Karan, koja nam je ispričala kakve utiske nosi sa snimanja i šta to novo donose nove epizode serije čije je prikazivanje planirano za oktobar ove godine.

Kako je proteklo snimanje u Crnoj Gori i kako ste se uklopili sa ostatkom ekipe?

Bilo mi je zaista lepo na snimanju, posebno što sam imala priliku da sarađujem sa divnim ljudima, kolegama iz Crne Gore, što sam odavno želela. Lepo sam se družila sa celom ekipom i mogu slobodno da kažem da sam dobila još jednu filmsku porodicu. Pored toga što sam sarađivala sa zaista divnim ljudima, lokacije na kojima smo snimali su bile prelepe, pa kada sve sumiram mogu reći da je bilo pravo zadovoljstvo raditi na ovoj seriji.

Izjavili ste da je saradnja sa Milanom Karadžićem ostvarenje Vašeg sna. Kako je izgledala ta saradnja?

Milan dosta priča i šali se, ali kad zatreba on je tu da pomogne glumcima da se što bolje osećaju kako bi dali svoj maksimum. Smatram da je on odličan reditelj.

Ko je Vaš lik u seriji? Koga igrate?

Moj lik je svojevrsno osveženje u seriji. Igram osobu koja je projekcija ovog vremena, oportunista je i ambiziozna, i može se reći da ne preza ni od čega.

Da li je za Vas bilo nekih izazova na ovom snimanju, s obzirom na to da ste snimili mnogo filmova i serija, kako ovde, tako i u Holivudu?

Svaki posao je izazov kome uvek pristupam krajnje profesionalno i svaki put nastojim da podarim nešto novo, da odem dalje od sebe. Izazov su prvih par dana snimanja , kada ulazite u već uigranu ekipu i kada treba da se uklopite i osetite kako diše ekipa i da nađete svoj prostor.

Šta publika može da očekuje od nove sezone serije "Budva na pjenu od mora"?

Mislim da će nova sezona biti osvežena novim likovima koji se pojavljuju, dramom i intrigom već postojećih, a i prelepe lokacije na kojima se snima će nastaviti da ostavljaju publiku bez daha.

Imate li u planu učešće u još nekom domaćem projektu u skorije vreme?

Sigurno da postaje predlozi i planovi o kojima razmišljamo. Divna prednost glumačkog posla je u tome što se stalno nešto dešava, što postoji neizvesnost, i što skoro nikada ne možete da garantujete kojim putem ćete sledećim krenuti.

(MONDO)
Sve vesti