ANKETA: Glumite li orgazam?

Čak četvrtina žena iz nekog neobjašnjivog razloga glumi orgazam svaki put kada imaju seks. Anketa sajta Ask Men pokazala je i da 30 odsto srećnica to nikad ne mora da radi.

61
A- A A+

Istraživanje portala Ask Men u kojem je učestvovalo 50.000 ljudi pokazalo je da svaka četvrta žena odglumi orgazam svaki put kada ima seksualni odnos, dok 30 odsto njih kaže da za tim nikad nije bilo potrebe.

Ali, iako se "lažiranje" orgazma obično povezuje sa ženama, ispostavilo se da je i više od trećine muškaraca koji su učestvovali u anketi odglumilo bar jednom.

Rezultati su pokazali da je 40 odsto muškaraca tek "donekle zadovoljno" svojim seksualnim životom. Ali, iako oni kažu da bi stvari "mogle da budu bolje", ipak nisu u tako lošoj situaciji u odnosu na 22 odsto ispitanika čiji seksualni život "ne psotoji".

Kad su žene u pitanju, 25 odsto njih je "zadovoljno, ali ne u potpunosti" jer imaju zamerki na "kvalitet seksa", dok 27 ispitanica "nema nikakav seksualni život".

Rezultati ankete pokazali su i da postoje neke značajne razlike u načinu na koji žene i muškarci doživljavaju seks i veze. Dok bi 67 odsto žena ostalo sa partnerom i kada bi se on značajno ugojio, svaki drugi muškarac ostavio bi partnerku bez razmišljanja ako bi nabacila kilograme.

Ali, kada je o braku reč, stvari su drugačije od uobičajene predstave o muško-ženskim odnosima: samo 44 odsto žena veruje u brak, naspram 70 odsto muškaraca, prenosi "Dejli mejl".(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti