Vermezović: Nemam problem s Vukićem

Trener Partizana pojasnio situaciju oko iskusnog veziste rečima: "Normalno je da igrač bude nezadovoljan kada ne igra".

11
A- A A+

Dan pošto je Partizan eliminacijom od AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona uzdrman iz temelja, usledio je novi potres. Došlo je do nerazumevanja na relaciji trener - igrač.

Šef stručnog štaba Vladimir Vermezović rekao je da za duel sa Kipranima nije računao na Zvonimira Vukića zbog povrede koja ga muči nekoliko dana, dok je iskusni vezista tvrdio da nije povređen.

Na novinarsko pitanje da li zaista "slučaj Vukić", Vermezović je decidirano odgovorio:

"Ne".

Zatim je objasnio situaciju.

"Moram da priznam da sam bio iznenađen kada sam pročitao Vukićevu izjavu. Svako može nekoga da pljune, pardon, da kaže ono što misli, ali to više govori o njemu. Normalno je da igrač bude nezadovoljan kada ne igra. Ja razumem Zvonka, ali smatram da način i vreme da se to kaže nisu bili primereni situaciji", rekao je Vermezović i nastavio:

"Imam 20 igrača i četvoricu golama i uvek je neko nezadovoljan, jer ne mogu svi da igraju. Ja neću negativnu energiju u timu i nemam je. Razgovorom se sve rešava i ja nemam problem. Razgovora je bilo i u Sloveniji i ovde i danas. Vukić je danas izašao na trening u patikama", rekao je Vermezović, ali nije želeo da iznosi detalje razgovora.

Trener Partizana je upitan da li bi ova situacija mogla da se odrazi na ionako lošim rezultatima poljuljanu atmosferu u ekipi, pre svega na Milana Smiljanića, koji nije licenciran.

"Dobio sam informaciju da se u četvrtak na SOS kanalu pojavila vest da Lola nije licenciran zbog toga što je pravio privatne žurke. Mislim da to nema nikakve veze sa istinom. Mnogi će pokušati da iskoriste trenutnu situaciju i da destabilizuju klub. Vaše (novinari prim. aut) je da čačkate, ali to su normalne stvari. Ja sam čovek koji ne voli neistine i uvek sam govorio samo istinu. Njih možete da ponovite i za godinu, dve. Zato me nerviraju laži", rekao je Vermezović.

Zatim je objasnio zbog čega Smiljanić nije licenciran.

"On čeka poziv iz inostranstva. Imamo prava na 25 igrača, naša je orijentacija da napravimo mlad tim, samim tim i neke rezove, ali ja sam mu rekao ako propadne inostranstvo, da će biti deo ekipe", završio je Vermezović.

(V.S, MONDO, foto MN Press)
Tagovi:
Sve vesti