Apple može da snimi zvuk sa starih LP ploča

Sačuvajte svoju omiljenu muziku sa starih ploča, uz neodoljivi zvuk pucketanja u pozadina, a uz pomoć iPhone, iPod ili iPad uređaja.

4
A- A A+

Apple može da snimi zvuk sa starih LP ploča Foto: Firebox veb stranica PrintScreen.

Da biste konvertovali ploče u Apple ili MP3 format potreban vam je novi iLP turntable uređaj, koji se sastoji od plejera za ploče, potpuno uobičajenog izgleda i priključka za iPad tablet, iPhone telefon ili Apple iPod.

Nije vam potreban računar da biste vršili konverziju muzike, dovoljno je samo da zavrtite ploču i uključite, recimo iPad, dok će hardver i softver uređaja odraditi ostalo. Ukoliko želite da zvuk snimite direktno u MP3 formatu, iLP turntable, ipak morate da priključite na kompijuter. Ali, ne brinite se zbog toga – iLP se isporučuje sa USB priključkom i PC aplikacijom i moguće ga je koristiti sa svim uređajima koji podržavaju USB ulaz, a imaju zvučnike.

Apple može da snimi zvuk sa starih LP ploča Foto: Firebox veb stranica PrintScreen.

Poseban dodatak iLP mašine je kutija za zaštitu sistema od prašine i prekidač za izbor brzine okretanja ploče – podržani su 33, 45 i 78. Uređaj je kompatibilan sa iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2 i četvrtom generacijom iPod touch Apple plejera.

Cena paketa, koji uključuje i isporuku na evropskom tlu je okruglo 100 funti (oko 130 dolara). Isporuka se vrši i u Srbiju, ali se za plaćanje morate snaći kod rodbine iz inostranstva, jer opcija PayPal kod nas još nije aktivirana.

Više informacija o “vinil transformatoru” pronađite OVDE.

(MONDO)
Sve vesti