Instagram sada zna i gde je fotka nastala

U najnovijoj verziji, koja je dogurala do 3.0.4, Instagram uvodi bolju GPS podršku i može da prikaže mesta na mapi gde su slike nastale.

1
A- A A+

Instagram sada zna i gde je fotka nastala Foto: MONDO portal.

Instagram je ponovo osvežio aplikaciju, ovog puta obimnijim izmenama i potpuno novom opcijom prikazivanja slika na mapi. Time Instagram omogućava prikaz lokacija na kojima su slike nastale, pored toga što svakoj slici možete dodeliti ime najbliže poznate tačke u čijoj je blizini ona nastala.

U najnovijoj verziji Instagram donosi i moderniji, redizajnirani izgled korisničkog profila, kao i mnogih drugi sekcija aplikacije.

Instagram sada zna i gde je fotka nastala Foto: MONDO portal.

Da biste ažurirali pozicije već napravljenih Instagram slika dovoljno je da u okviru svog profila kliknete na Photo Map dugme i aplikacija će za svaku sliku, za koju je to moguće, pronaći na kojoj je lokaciji nastala. Nakon potvrde na dugme OK sve slike biće „združene“ sa mestima na kojima su nastale.

Redizajnirani Instagram sa novim funkcijama dostupan je u Android PLAY marketu i ukoliko već niste dobili automatsku notifikaciju, potražite ga samostalno u prodavnici aplikacija.

(MONDO)
Sve vesti