VATERPOLO: Prlainović blizu Zvezde

Andrija Prlainović izjavio da ima ponudu BVK Crvena zvezda i da je to "vrlo ozbiljna opcija".

38
A- A A+

Andrija Prlainović, Denis Šefik, Slobodan Nikić, Boris Zloković, Nikola Rađen, Filip Filipović. Svi ti vrhunski vaterpolo igrači pominju se kao potencijalna pojačanja Beogradskog vaterpolo kluba Crvena zvezda!

Centar srpske reprezentacije Slobodan Nikić, sada igrač Kamoljija, potvrdio je da pregovara sa Crvenom zvezdom, a isto kaže i ubojiti Andrija Prlainović!

Faktički raspad evropskog prvaka Pro Reka za posledicu ima da će svi igrači koji su bili u ekipi napustiti taj klub i otići kud koji.

Među njima su i trojica srpskih reprezentativaca - Duško Pijetlović, Andrija Prlainović i Filip Filipović.

"Još ne znam gde ću nastupati u narednoj sezoni, ali se mora istaći da je najrealnija i jedina ozbiljna opcija Crvena zvezda. Ponudu Crvene zvezde sam dobio i u narednih nekoliko dana mnogo toga će biti jasnije", izjavio je Prlainović za SOS Kanal.

Prlainović je pet godina igrao za Partizan, sa njim je osvojio titulu prvaka Evrope u Rimu 2011. godine, ali kaže da mu neće biti problemda igra protiv bivšeg kluba, ako potpiše za Zvezdu.

"U ovom momentu Crvena zvezda je ozbiljan klub, možda i najozbiljniji i svakako neće mi biti problem da tresem mrežu Partizana", rekao je Prlainović.

Pominju se i dvojica crnogorskih reprezentativaca - golman Denis Šefik i centar Boris Zloković.

Ipak, moguće je da će srpski reprezentativci naći inostrani angažman. Turski Galatasaraj je ozbiljno zainteresovan za neke od njih.

(MONDO - foto: MN Press)
Tagovi:
Sve vesti