Ace Combat: Northern Wings

Teška ali veoma zanimljiva pucačina, Ace Combat Northern Wings je definitivno vredna igranja.

0
A- A A+

Ace Combat: Northern Wings

Naziv: Ace Combat: Northern Wings
Izdavač: Namco Bandai Games
Format: Mobilni
Žanr: Pucačine
Broj igrača: 1

Pucačke igre moraju da vas zainteresuju već u prvim minutima igranja. Čim meci počnu da lete i okolina počne da eksplodira, morate osetiti kao da ste zvezda sopstvene rušilačke predstave.

Ace Combat: Northern Wings-u možda nedostaju svetlucavi efekti svoje braće sa konzole, ali miks borbi u vazduhu i bombardovanja čini impresivnu igru koja uredno stane u vaš džep.

U igri ćete kontrolisati više različitih aviona i leteti kroz opasnost po celom svetu. Upravljate svojim avionom sa brojevima '2', '4', '6' i '8', a ispaljujte rakete na broj '5'.

Meci će se ispaljivati automatski kad god se pretnja pojavi na ekranu, ostavljajući vas da se koncentrišete na izbegavanje neprijateljske vatre i pucanje iz vaših moćnijih oružja.

Pritiskom na broj '7' pozivate podršku, koja će uništiti sve na ekranu sa raznovrsnim razornim oružjima, pre nego što ode kako bi ponovo napunila arsenal.

Postoje dva različita stila igranja: borbe u vazduhu i napadi na zemlju. Kada napadate ciljeve na zemlji moraćete da uništite tenkove i protivvazdušnu odbranu, dok su borbe u vazduhu protiv drugih aviona i helikoptera.

Postoji veliki broj različitih aviona za otključavanje, a pozadina i scenariji koje ćete prelaziti deluju veoma impresivno. Veliki bosovi i avioni za punjenje gorivom razdvajaju nivoe i daju igri osećaj svežine.

Ace Combat: Northern Wings je neizbežno teška pucačina i čak iako vas neće uništiti sa jednim metkom, previše napravljenih grešaka će vas koštati.

Srećom, igra vam daje neograničen broj pokušaja, i dovoljno je zanimljiva da vas natera da poželite da vidite šta će se sledeće desiti. Ovo je odličan primer dobro odrađene pucačine na mobilnom telefonu, pune akcije, eksplozija i zabave.

Ovu zanimljivu igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)
Sve vesti