Vodim te u Facebook poslastičarnicu

Tako se to radi u razvijenom svetu – možete da obradujete svoje prijatelje i najmilije kolačima i kafom, čak i kada nisu blizu vas!

4
A- A A+

Vodim te u Facebook poslastičarnicu Foto: PrintScreen www.treater.com sajta.

Najnovija Facebook aplikacija Treater, još uvek u beta fazi, dozvoljava korisnicima da putem Facebook naloga počaste svoje prijatelje kafom, kolačima, kuponima za šoping i mnogim drugim poklonima. Princip rada aplikacije je veoma jednostavan, a prijatelji poklone mogu da podignu na naznačenoj adresi, koja će im biti „isporučena“ na Facebook zid.

Treater za iPhone i iPad pojaviće se uskoro, a koristiće korisnikov Facebook nalog umesto logina i nakon aktivacije biće omogućen izbor poklona koje želite da pošeljete prijateljima. Kada se odlučite za neki, uz ličnu poruku i možda neku pesmu sa YouTube kanala, vršite plaćanje kreditnom karticom i započinjete slanje poklona. Prijatelj će kroz nekoliko trenutaka na svom zidu, na Facebooku videti paketić, poruku lii muziku pridruženu uz njega, ali i adresu i vreme u koje može da podigne svoj poklon.

Vodim te u Facebook poslastičarnicu Foto: PrintScreen www.treater.com sajta.

Cenu servisa diktiraju ponuđači poklona i roba, a Treater „živi“ od provizije prilikom plaćanja. Za sve poklone do pet dolara, Treater uzima pola dolara. Za one do 19.99 zelembaća, Treater uzima jedan, a za sve poklone preko iznosa od 20 dolara Treater zaračunava proviziju u visini šest odsto, od ukupne vrednosti poručenog poklona.

Isporuka poklona radi u određenom broju zemalja oslanjajući se na PayPal i sistem kreditnih kartica. Aplikacija za Facebook i iOS ima najsavremenije filtere zaštite od krađe podataka ili novca.

Više informacija o ovoj sjajnoj aplikaciji potražite OVDE.

(MONDO)

Ukoliko još niste lajkovali MONDO stranicu na Facebooku potražite nas OVDE.
Sve vesti