Šta ćete danas kuvati: Pitajte eKuvar!

eKuvar aplikacija za Android telefone je odlično mesto odakle treba da počnete uvek kada niste sigurni šta da kuvate i na koji način.

0
A- A A+

Šta ćete danas kuvati: Pitajte eKuvar! Foto: Google Play Market.

Iako vizuelno vrlo jednostavna i svedena, eKuvar je zabavna i korisna aplikacija koja vam donosi najnovije recepte razvrstane u nekoliko logičnih kategorija. Odabir jela možete da vršite prema sastojcima – ima meso, nema meso, paste, povrće, makrobiotika, zatim prema tome da li želite da pripremite predjelo, glavno jelo ili desert ili birajte jelo po brzini pripreme.

Da biste koristili eKuvar morate se registrovati, ali procedura je krajnje prosta, jer to možete da obavite lajkovanjem eKuvar Facebook stranice tokom prvog korišćenja. Aplikacija eKuvar omogućava vam da snimite omiljene recepte, a sve promene automatski će biti učitane i vidljive drugim korisnicima, koji će moći da pripreme neko jelo koje ste vi predložili.

eKuvar je besplatan za preuzimanje iz Android Marketa, kao i za korišćenje. Stotine popularnih i recepata koji su po svom sastavu nešto “egzotičniji” i drugačiji, prikazani su sa slikama, opisom pripreme datim korak po korak i detaljnim informacijama o potrebnim sastojcima.

Aplikacija je do sada preuzeta oko 10.000 puta, radi na svim verzijama Android platforme od 1.6 i novijim i trenutno je ocenjen sa 4.6, na osnovu pedesetak glasova.

Uživajte u kuvanju i prijatno!

(MONDO)
Sve vesti