MONDO: Pantić u Zvezdi!

Crveno-beli pred kraj prelaznog roka doveli defanzivca Rada Aleksandra Pantića, saznaje MONDO. Potpisaće četvorogodišnji ugovor.

24
A- A A+

Novi trener Crvene zvezde Aleksandar Janković imao je tri želje, kada su pojačanja u pitanju. Po jednu u svakoj liniji tima.

Poslednjeg dana prelaznog roka, u petak 31. avgusta, ispunjena mu je i treća, što je ranije tokom dana i najavio zamenik sportskog direktora kluba Goran Vasilijević.

Posle napadača Ognjena Mudrinskog i veziste Nenada Milijaša, Uprava Crvene zvezde uspela je u "pet do 12" da angažuje i defanzivca Aleksandra Pantića. U kasnim popodnevnim satima, saznaje MONDO, čelnici crveno-belih pojurili su ka Subotici, kako bi pre ponoći vratili u Beograd svog novog fudbalera, na potpis ugovora u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda.

Naš portal saznaje da je u petak u toku dana došlo do dogovora između crveno-belih i prvog čoveka Rada, Ranka Stojića, posle čega je ostalo samo da Pantić na vreme bude vraćen iz Subotice iz karantina, gde je otišao kako bi se spremio za utakmicu sa Spartakom u subotu.

Pantić će, prema saznanjima MONDA, potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i odmah biti stavljen na raspolaganje treneru Jankoviću, koji je bio glavni zagovornik njegovog prelaska u Ljutice Bogdana. Janković se sa Pantićem upoznao u mladoj reprezentaciji, u koju ga je prvi put pozvao u junu mesecu.

Našem portalu preneto je iz Crvene zvezde da ga trener vidi, pre svega, na poziciji štopera gde će pojačati konkurenciju Nikoli Maksimoviću, Milanu Jovanoviću, Jovanu Krneti i Urošu Spajiću, ali vrednost mladog Pantića je i u tome što može podjednako dobro da odigra i kao desni i kao levi bek.

MONDU je u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana potvrđeno da je veliki doprinos dolasku Aleksandra Pantića dao i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, od ranije poznat kao veliki zvezdaš.

Visina obeštećenja, koja će pripasti Radu sada ili kada Pantić jednog dana ode u inostranstvo, ostala je poslovna tajna, ali saradnja crveno-belih i plavih nikada nije bila sporna. Novi defanzivac Zvezde je već treći fudbaler u poslednjih godinu dana koji je došao iz Crnotravske u Ljutice Bogdana.

Prošlog leta uradio je to Miloš Dimitrijević, a zimus Luka Milivojević.

Obojica su trenutno standardna u Jankovićevom timu, a biće zanimljivo videti da li će Pantić uspeti da se nametne u konkurenciji dvojice reprezentativaca Srbije i Crne Gore, Maksimovića i Jovanovića.

Pantić je rođen 11. aprila 1992. godine u Aranđelovcu i vrednost na portalu Transfermarkt procenjena mu je na pola miliona evra. Zanimljivo, u nedavno odigranoj prvenstvenoj utakmici između Zvezde i Rada, na "Marakani" (2:2), Pantić je za 25 minuta igre dobio dva žuta kartona zbog startova nad Filipom Kasalicom.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.