Kuco, maco, bebo... kako tepate jedno drugome

Zaljubljeni parovi često jedni drugima daju nadimke. Bilo da se radi o ljupkim i nežnim, ili "sočnim", nadimci su dokaz bliskosti dve osobe.

101
A- A A+

Kada partneri tepaju jedan drugome, znači da su bliski, kao i da su na dobrom putu ka još srećnijoj vezi.

Uglavno se voljenoj osobi daju slatki i ljupki nadimci, oni koji su odraz karaktera osobe kojoj su namenjeni, ali mogu podsećati i na neke važne i drage uspomene.

Sa svakim novim iskustvom u vezi otvaraju se vrata za smišljanje novih nadimaka.

Kuco, maco, srculence, anđele, cvetiću, medo, bebo, slatkišu... neki su od ustaljenih nadimaka kojima se obasipaju voljene osobu, ali mnogi imaju i sasvin originalne nadimke nastale iz samo njima poznatih zajedničkih iskustava.

Tajni nadimci mogu imati i erotičnu pozadinu, ili su dokaz postojanja malog privatnog sveta u kojem egzistiraju samo te dve zaljubljene osobe koje se oslovljavaju tim nadimkom.

Ono što je najbitnije u vezi sa nadimcima je da oba partnera budu zadovoljna.

Ako primetite da vaš "meda" prevrće očima kada ga tako nazovete i da dlanom prikriva svoj "stomačić", nemojte ga više nikada tako osloviti, bez obzira na to što meda za vas nije bucko koji bi mogao na dijetu, već muškarac koji vam pruža toplinu i nešnost sa jedne strane, i sigurnost i oslonac sa druge.

(MONDO)
Sve vesti