• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gustav Klimt na poklon Beogradu

Povodom obeležavanja 150 godina od rođenja čuvenog austrijskog umetnika u srpskoj prestonici će ove jeseni biti upriličena izložba Klimtovih slika.

Izložba visokokvaliltetnih reprodukcija 15 slika Gustava Klimta (1862 - 1918) treba da bude održana od 31. oktobra do 13. novembra 2012. godine u galeriji "Progres".

Na izložbi koju organizuje Kontaktni biro grada Beča COMPRESS uz podršku austrijske kompanije nakita FreyWille posetioci će imati priliku da vide jednu od najpoznatijih Klimtovih slika – "Poljubac", ali i reprodukcije slika "Higija" iz 1907. i "Prijateljice II", čiji su originali izgoreli u dvorcu Imendorf u Donjoj Austriji 1945. godine.

Osim toga u Beogradu će biti izložene reprodukcije portreta "Adele Bloch-Bauer" i "Emilie Flege", koje su poslužile kao inspiracija dizajnerima FreyWille nakita za čuvenu kolekciju Omaž Gustavu Klintu.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

PEDJA

Ako je to onaj isti Klimt koji je bio u Veneciji prosle godine, onda je to razocaravajuce. Savetujem da prvom prilikom odete do Beca i vidite sva dela.

SERIJE