Maskenbali i žurke za Noć veštica

Povodom Noći veštica, u Beogradu će biti organizovano nekoliko žurki. Vampiri, veštice i ostale kostimirane utvare su dobrodošle.

15
A- A A+

Veliki maskenbal biće organizovan u beogradskom Domu omladine. Peto izdanje "Go2" maskenbala biće u znaku horor tematike, uz nastupe na dva stejdža duhovitih imena. Na "Sava Savanović" bini publiku će zabavljati Oysha, Saša Radosavljević, GFL i Ognjen (Igranka), a na stejdžu "Pokojni Toza" nastupaju Nemax Jackmill, Danijel Čehranov, Tom Kolins, BItz&Edge MC. Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara.

Veliki maskenbal u Savamali obuhvata tri kluba. U klubu Brankow "Halloween" žurka donosi nastupe DJ-eva Slipi, Dooshan, Groovyman i Oysha, u Mladosti nastupaju Zwein&Griends, a u Ludosti Peppe&Chile.

"Očekujte veče puno princeza, vampira, zombija, gusara, brojnih likova iz bajki, filmova i stripova i drugih kostima", navode organizatori.

Žurke povodom Noći veštica prirediće i klubovi KGB, KC Nea Pangea, kafe Joao... U OUR Baru takođe je maskenbal, sa krvavim koktelima i zakuskom u vidu "poslednje večere". Muziku pušta Marko Gangbanger.

Ako vam sreda nije veče za izlazak, svoju masku sačuvajte do vikenda, pošto će u subotu, 3. novembra u klubu The Tube biti održan tradicionalni maskenbal. Nema ulaza bez maske - ako niste maskirani, možete je kupiti na ulazu za 200 dinara, dok je za kostimirane posetioce ulaz besplatan. Muziku puštaju Oysha i Danijel Čehranov.

U nedelju, 4. novembra se u kuglani u Koloseju održava maskenbal povodom zatvaranja Festivala filmske fantastike. Kompletno preuređeni ambijent u skladu sa tematikom, MTV DJ-evi i besplatno oslikavanje lica. Događaj počinje u 20 časova.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti