RADNIČKI: Novi kapiten - mladoženja Sinovec

Kragujevčani brzo izabrali ko će preuzeti kapitensku traku od zvezdaša Stefana Jovića. Svi igrači digli ruku za Stefana Sinoveca.

7
A- A A+

Podrška Crvenoj zvezdi na društvenoj mreži Facebook "koštala je" Stefana Jovića kapitenske trake Radničkog iz Kragujevca.

Trener "ponosa Šumadije" Miroslav Nikolić potvrdio je tu informaciju u ponedeljak uveče SOS kanalu, a u utorak je postalo jasno ko će od narednog vikenda izvoditi ekipu na teren: Stefan Sinovec, nekad "grobar" (igrao u Partizanu), a sad srcem Kragujevčanin.

Jednoglasnom odlukom saigrača.

"Već drugu sezonu sam ovde, nekako sam se srodio sa tribinama... Posebno me ispunjava taj pozitivan odnos ljudi prema Radničkom", rekao je Sinovec za klupski sajt.

Član "zlatne" juniorske reprezentacije, koja je u finalu Evropskog prvenstva 2008. godine u Rigi pobedila Litvaniju (96:89), oženiće se u nedelju, 18. novembra. Dan posle naredne utakmice Kragujevčana protiv Širokog.

"U šali mi je rečeno da je ovo i svadbeni poklon, pošto me u nedelju čeka venčanje. Biće to samo jedan dan opuštanja, ali neću odsustvovati sa terena nakon toga.Ostajem potpuno posvećen obavezama u klubu. Jedina razlike biće što ću ubuduće igrati sa burmom na ruci", dodao je on.

Sinovec (24 godine, 195cm) bio je jedina svetla tačka Radničkog u tmurnom početku sezone. Predvodio je tim Miroslava Nikolića, prosečno beležeći 10,8 poena i pet skokova.

Trenutno je drugi trojkaš lige. Pogodio je 11 šuteva van linije 6,75 iz 22 pokušaja.

Radnički posle osam kola ima skor od četiri pobede i četiri poraza, pa zauzima osmo mesto.

(MONDO, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.