Vujović zvao pivota Makedonije "na fer"

"Trener sam sa kratkim fitiljem i ne mogu da trpim da mi neko odmahuje rukom dok mu govorim", izjavio bivši selektor naše reprezentacije posle konflikta sa Stojančetom Stoilovim.

4
A- A A+

Temperamentni Veselin Vujović, trener Vardara, odstranio je iz ekipe reprezentativnog pivotmena Makedonije Stojančeta Stoilova.

Iskusnog trenera iznervirala je reakcija igrača, pa je odlučio da uradi "ono što je trebalo odavno".

"Stoilov je odstranjen iz ekipe zbog nediscipline. Po povratku sa Evropskog prvenstva u Srbiji, nakon dosta povreda i ponašanja na i van terena, Stoilov je odavno trebalo da bude kažnjen. Ja sam trener sa kratkim fitiljem i ne mogu da trpim da mi neko odmahuje rukom dok mu govorim" rekao je Vujović, a preneo rukometni portal Balkan-handball.com

Makedonski predstavnik u Kupu EHF oslabljen će izaći na megdan Magdeburgu, a Stoilov će do povratka ekipe iz Nemačke raditi individualno.

Reprezentativac bivše jugoslovenske republike rekao je da ga je trener zvao da se obračunaju ispred ispred dvorane.

"Vujović je pomislio da njemu nešto 'vraćam', s obzirom da sam na treningu imao raspravu sa saigračem. Ovo ima samo u Makedoniji. Samo ovde inostrani trener može da zove reprezentativca da izađe ispred dvorane da se tuče sa njim. Ne mogu dvojica da se svađaju, a samo jedan da bude kriv. I ja sam kratkog fitilja, i šta onda?", zapitao se Stoilov.

(MONDO, foto: МN Press - arhiva)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti